Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HOMTOM HT3 PRO

Vizitator Alex Florin

Postări Recomandate

Vizitator Alex Florin

Salut prieteni,astazi am revenit cu un nou telefon low cost. Este vorba de HOMTOM HT3 PRO.

Posted Image

Pretul acestuia este de 80-90$ si pot sa spun ca am avut si eu un telefon HOMTOM HT7 si a functionat foarte bine timp de 3 luni apoi l-am vandut Posted Image (perfect functional)

Highlights
  • [*]5.0" HD 1280*720 IPS, Capacitive touch screen [*]MT6735 quad core CPU,1.0GHz [*]Android 5.1 OS, 2GB RAM 16GB ROM [*]Dual Cameras, front camera 2.0MP(SW5.0MP), back camera 8.0MP(SW13.0MP) [*]Dual SIM Card Dual Standby [*]Support 3G/WIFI/Bluetooth/Multi-language [*]2G:GSM850/900/1800/1900MHz; 3G:WCDMA900/2100MHz; 4G:FDD-LTE800/1800/2100/2600

Acesta are o camera in spate de 8MP care poate filma la o calitate HD.Si dintr-o sursa nesigura am auzit ca ar putea avea update la android 6.

Posted Image

Bateria de 3000 mAh  ii ofera o autonomie de 12 ore de functionare normala.

Acesta este momentan in presale pana pe 31 luna aceasta cand va putea fi cumparat cam din orice magazin chinezesc.

Daca totusi doriti sa il luati din presale o puteti face de aici :http://www.geekbuying.com/item/HOMTOM-HT3-PRO-5-0inch-IPS-HD-Android-5-1-2GB-RAM-16GB-ROM-4G-Smartphone-MT6735-Quad-Core-13-0MP-Cameras---Gray-363550.html

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator Alex Florin

UPDATE : Peste 7 zile produsul va intra pe piata Posted Image Daca sunteti intereasati de el,o sa apara pe geekbuying dar si pe alte magazine,momentan este doar in presale

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări