Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablaj pt TDA2030 ?

MadRaper

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MadRaper

9

• v3l0

3

• Incepator

3

• niq_ro

2

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Merg bine la 5.1 TDA2030, ca eu facut doua amp. dupa schema din datasheet aia cu complementari (BD 711 si BD 712) la 35 W RMS si sunt partial multumit adik la maxim imi moare bass-ul. Pls daca nu sunt indiscret trimiteti-mi si mie scheme cu TDA 2030 ca poate fac si eu un sist 5.1, email [email protected]. :)

Link spre comentariu

Merg bine la 5.1 TDA2030, ca eu facut doua amp. dupa schema din datasheet aia cu complementari (BD 711 si BD 712) la 35 W RMS si sunt partial multumit adik la maxim imi moare bass-ul. Pls daca nu sunt indiscret trimiteti-mi si mie scheme cu TDA 2030 ca poate fac si eu un sist 5.1, email [email protected]. :)

no comment... :lol:
Link spre comentariu

csl1131 trebuia macar sa-mi spui ca Kit-ul(AD-0017) e facut de ADELAIDA si ca pe el scrie Power Amplifier 50W. Cand l-am desfacut am constatat ca era kit-ul despre care vb. si ca am dat ca fraierul 320.000 degeaba, dar spre deosibire de ce am facut eu merge perfect. Asa ca acum ai de ce RADE.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări