Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare amplificare la TDA2822M

Vizitator windows

Postări Recomandate

Vizitator windows

La circuitul integrat TDA2005, de exemplu, amplificarea se poate micsora sau mari din raportul a doua rezistente. la TDA2822M nu sunt rezistente pentru asa ceva. Se poate totusi cumva face ? Atasez "datasheet" pentru TDA2822M:

http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/datasheet/CD00000134.pdf

Multumesc.

Editat de windows
Ataşement şters şi înlocuit cu link.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator windows

Nu ma ajuta potentiometrul la intrare, oricum el exista. Folosesc TDA2005 pentru auditie in casti si am marit rezistentele R3 respectiv R5 la 220 ohmi si a scazut foarte mult zgomotul de fond, deranjant mai ales in lipsa semnalului. Insa montajul cu TDA2005 e prea mare, motiv pentru care vreau ceva mai mic. http://www.kitsrus.com/pdf/tda2005.pdf

Link spre comentariu

Poți simplu să reduci puterea doar înseriind cu căștile niște rezistențe suplimentare, eventual semireglabile.Amplificarea nu se poate ajusta altfel la acest integrat, puterea la ieșire depinde doar de tensiunea de alimentare și rezistența sarcinii. Bineînțeles că artificiul dat nu reduce zgomotul propriu cum ar face-o reducerea amplificării interne....

Link spre comentariu
Vizitator windows

Multumesc tuturor pentru informatii. Am ramas la varianta cu TDA2005 dupa ce am micsorat radiatorul, aducand montajul la gabarit minim. Asta dupa ce am scapat de incalzirea excesiva a radiatorului, cu toate ca era mare. Ce sa-i faci, circuit parazit ...

Editat de windows
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări