masterpic77 Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Ce anunt este asta ? Faci asa ceva ? Sau cauti pe cineva care stie sa faca asta? Link spre comentariu
Kytan666 Postat Martie 18, 2016 Autor Partajează Postat Martie 18, 2016 nu pricep ce s-a intamplat de a ramas atat din ce am scris , postarea era completa am pe mana un casetofon auto china , pe google se gaseste sub denumirea "car mp5 player 5018" sau TRD-5018-1 s-a umblat in setari si nu mai afiseaza decat meniul de radio , in rest pe usb de exemplu are sunet si comenzile merg dar ecranul are doar fundalul albastru fara text. pe placa este un proc cu radiator ( nu vad ce e . ) langa, un eprom F16-100HIP. si un ram de 64mb. in partea opusa langa alimentare mai e un STK6031. este vre-o varianta de a-l reseta la fabrica ? butonul frontal ascuns de reset nu face decat sa il restarteze Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 3, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2016 am scotocit pe net si nu am gasit nimic , o idee cum se poate reseta ? sa incerc sa sterg epromul ? in ideea ca isi scrie setarile din nou in el ? Link spre comentariu
fratello Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 "butonul frontal ascuns de reset nu face decat sa il restarteze" Ai incercat sa-l tii mai mult timp apasat ? Exista vreun acumulator (gen CR2023) pe PCB ? Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 nu face nimic la apasare lunga , si nu are baterie de backup Link spre comentariu
fratello Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 As incerca un mail la producator ..tianrd.com Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum