dem3ntor Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 salut. am primit o statie auto de la o cunostinta, jbl cs300.1 eu nu am de gand sa o folosesc in masina, asa ca ma gandeam sa o folosesc acasa, in sensul ca voi folosi doar partea de amplificare si o voi alimenta de la un traf la +/- 35v. Este plauzibil ce voi incerca sa realizez? Multumesc! Link spre comentariu
daniel_88 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Fiind destinată pentru auto, nu ştiu de ce intenţionezi să o alimentezi cu 35 V, din moment ce ei îi trebuie 12 V... Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) Pt ca amplifurile auto au in ele o sursa in comutatie care ridica 12V la (de regula) 2x35V. El vrea sa o alimenteze la iesirea sursei in comutatie. Daca amplificatorul se alimenteaza intern la +/-35V, da. Atentie cum legi masele. Puterea trebuie sa fie sustinuta de puterea sursei folosite (x 1,2 pt o cl.D). Editat Martie 17, 2016 de shambala Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 amplificatorul este clasa AB, etaj final TIP35C /TIP36C (x3) eu cred ca te complici cu improvizatii, mai repede o vinzi si iti iei un kit si un transformator si ai scapat de grija ( sau doar kitul daca transformatorul il ai deja) Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Eu am pe post de amplif pt PC o statie auto alimentata dintr-o sursa in comutatie mean well de 12-14v 13,5A de multi ani. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Merge foarte bine alimentata dintr-o sursa ATX si gata, fara complicatii, asta daca nu cumva statia aia auto e defecta pe alimentarea de 12V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum