Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sharp LC-26SB25E Probleme placa logica

neculavasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neculavasile

5

• ovy83

2

• adydep

2

• clony

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

....care are rolul de a oprii alimentarea T-con în stand-by.Având în vedere că a crăpat,tare ma tem că și modulul T-con a ajuns "la capăt de destin".În lipsa altui tranzistor,poate fi ștrapat(pentru probe),deoarece are doar rol de comutator electronic.

Link spre comentariu

t-con-ul la modelul asta este ala de sus T-CON - driver V260B1-XC11,de pe ecran-care este " celebrul " v260b1-l11.

revizuiti sursa,iar pe MB vad un consensator umflat...

acolo poate fi si C167 de vina.

Editat de ovy83
Link spre comentariu

multumesc f mult tuturor pt sfaturi, 1. asa e  este si un cond umflat pe urma am vazut tz bubu, 2. deci pt proba fac un strap sa vad daca e ok si 3. de unde pot procura un tz?

Edit: Renunță măcar aici la stilul de scriere tip ,,messenger,, sau ,,facebook,, cu prescurtări....nu e cazul.

Link spre comentariu

am dat jos tranzistorul bubu (ce a mai ramas din el) am strapat si totul e ok.In lipsa de tranzistor poate functiona asa ?.Clientul foloseste camere pe el care functioneaza non stop,daca ar fi tranzistor ar fi perfect,pe unde s-ar putea gasi?.Multumesc f mult pentru ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări