Vizitator raul4you Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 pe al 3 integrat 6AFRD (cred ) ca nu se distinge bine parte de sus PAJ001A asta este corecta Link spre comentariu
Vizitator raul4you Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 poate te intereseaza una de pe unitatea de cd din player Link spre comentariu
Vizitator raul4you Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Validae te rog spune-mi ce ar trebui sa scrie pe ele . Sau mai exact ce anume scrie pe cele care ar trebui sa fie pentru intrare ca sa le verific pe toate sa vad ce gasesc, daca o sa gasesc. Link spre comentariu
ovy83 Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 ca sa functioneze pe pinii cd-player-ului acesta trebuie sa aiba comanda data de procesor ca si cand ar citi cd-ul. deci fara cd care sa ruleze nu este nici o sansa. aici practic vreti sa injectati semnal analog in digital,ceea ce nu se poate asa simplu. o alta sansa ar de cautat pinii de audio out de pe modulul radio (pinii de audio in pe placa de baza),de anulat,si in momentul cand este selectat tuner procul sau sunt unele modele care au un c.i. separat de corectie audio,sa preia semnalul acelui mp3 player . ca un sfat,daca imi permite-ti si in cazul in care cd-player-ul functioneaza,nu renuntati la acesta daca vreti sa ascultati muzica si daca aveti difuzoare care sa reproduca sunete care sa "incante" urechea. un cd inscriptionat bine, cu muzica de calitatea FLAC(chiar si convertit in cda) nu echivaleaza nici intr-o mie de ani cu mp3... Link spre comentariu
Vizitator raul4you Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Nu vreau sa renunt la el ovi , dar nu merge decat cu track-uri si este cam nasol sa asculti doar 20 de melodii. Deasta am si luat acel modul , dar daca nu ii dau de capat renunt si o sa-mi caut alt player, numai ca trebuie sa caut unul care sa imi accepte comenzile pe volan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum