Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

montare modul usb card tf bluethoot mp3 la player auto

Vizitator raul4you

Postări Recomandate

Vizitator raul4you

Va rog sa ma ajutati sa montez si eu un modul usb ,card tf ,bluethoot, mp3 la un player auto PIONEER DEH-2006RDS ZRN.

Modulul are doua mufe , una cu doua fire rosu si negru (plu si minus) si una cu 3 fire OUTL , AG SI OUTR.

La playerul auto am trei mufe una cu 10 pini la care sunt comenzile pe volan, una cu 8 pini pentru boxe si iar una cu 8 pini la care am plus minus , mute, lumini etc.

Mentionez ca am legat plus si minus de la modul la plus si minus de la player , iar cele trei fire de la modul (OUTL,AG SI OUTR) la placuta de la unitatea de cd din player la marcajele LOUT, AGND si ROUT. Modulul s-a aprins si functiona, dar in player nu imi arata nimic si nu emitea sonor .

Se poate sa ma ajutati si pe mine va rog mult.

multumesc poze MODUL post-222487-0-39722800-1458154054_thumb.jpg

MODUL    post-222487-0-73710200-1458154158_thumb.jpg

UNITATE CD  post-222487-0-09622600-1458154101_thumb.jpg

MUFE PLAYER post-222487-0-73115800-1458154084_thumb.jpg

MARCA PLAYER post-222487-0-94075800-1458154410_thumb.jpg

post-222487-0-48094100-1458154072_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• mihai1979

2

• fratello

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cauta firele din mufa de la aparatul auto unde scrie audio in L in R in si gnd. Cum l ai legat acum nu o sa cânte în veci. Dacă ai noroc și ai firele de intrare auxiliara la aparat te ai scos . Dacă nu e un pic mai " delicat " dar se poate rezolva . Dacă nu ai idee ce sa faci mergi la cineva priceput sau chiar la CV service de electronice (TV etc) zi le problema ta și poate te vor rezolva băieții ( bineînțeles contracost).

Link spre comentariu
Vizitator raul4you

ms de raspunsuri. Am fost la un  service de electronice dar mi-au spus ca sunt ocupati si ca nu au timp. Am cautat pe placute sa vad L , Rin si gnd dar nu am observat nicaieri.

Cei de la service mi-au spus ca pe mufa pe care am comenzile pe volan ar  trebui  sa fie  intrarea auxiliara.

pe mufa aceea am urmatoarele inscriptii  IN 5 IN 6  IN0 IN1 IN 2  GND  DOUA SUNT FARA INSCRIPTIE.

MIHAI dar partea aia delicata o stii , ai putea sa-mi detaliezi un pic ,te rog mult ,mi-ai fi de mare ajutor

Link spre comentariu

Încearcă pe firele care scrie în 0,1,2 5 și 6. Pune o poza și la schema mufelor. Cum e ultima poza trebuie sa mai ai și semnificația pinilor de la mufe . Dacă ai magazie de cd-uri trebuie sa " prostești"casetofonul sa l faci sa creadă ca e pe magazie și a r trebui sa cinte ( dacă i legi out L și R de la modulul tau).

Link spre comentariu
Vizitator raul4you

asta sunt mufele la player post-222487-0-94617700-1458213636_thumb.jpg

astea sunt inscriptiile din spatele mufelorpost-222487-0-54090500-1458213680_thumb.jpg

iar asta este placa de la player pe spatepost-222487-0-35104400-1458213712_thumb.jpg

incerc sa leg modulul cu outl ,ag si out r la mufa de sus pe gnd  in 0 si in 2  sa vad ce se intampla si revin cu detalii

stie cineva daca este posibil sau trebuie umblat si la softul playerului ???

Link spre comentariu

"Mentionez ca am legat plus si minus de la modul la plus si minus de la player , iar cele trei fire de la modul (OUTL,AG SI OUTR) la placuta de la unitatea de cd din player la marcajele LOUT, AGND si ROUT"

Cred ca ar trebui introdus si un CD in unitate, eventual inscriptionat cu "nimic" ...

Link spre comentariu

Cauta intrarea in final si legi acolo prin condensator de cuplaj, sper ca ai volum pe chinezaria respectiva. De ce nu ti-ai luat chinezarie din aia ce transmite prin radio fm ? Nu te mai complicai.

Link spre comentariu
Vizitator raul4you

Fratelo am incercat si cu cd  bagat  si nu merge, nu imi apare functia aux, banuiesc ca nu are asa ceva, nu stiu ce sa mai fac. Cred ca o sa imi caut un alt player cu usb stick sau card si sa imi accepte comenzile pe volan :(((

modoran , are volum chinezaria, ce imi explici tu acolo nu prea ma pricep ca nu le am cu electronica:((.

Andrei Tabacaru  modulatorul fm la bricheta nu prea ma incanta ,am avut si nu am fost multumit de el, iar asta care il am luat este cu mult peste acel modulator, am vazut la un prieten si credema ca este diferenta, numai ca la el a fost simplu pentru ca avea auxiliarele.

Link spre comentariu
Vizitator raul4you

dancostea am cautat rin si lin si nu am gasit nicaieri asa ceva. Probabil ca nu este dotat cu asa ceva playerul.

Ma interesa daca pot lega altfel acel modul de exemplu la cd player sa il foloseasca in loc de cd. Am vazut ca merg legate in loc de caseta ,sunt cateva tutoriale  pe youtube, dar nu am gasit nici unul pe cd legat. Daca stie cineva si vrea sa ma ajute ar fi super .

Link spre comentariu

Dacă nu apare în meniul player-ului auto funcția Aux, atunci nu poți da semnal audio din exterior player-ului și trebuie neapărat să introduci semnalul audio direct pe placa de bază, prin intrarea folosită de modulul CD. Dar asta presupune niște cunoștințe de electronică și ceva experiență, dar nu neapărat și modificări de soft în aparat. Trebuie identificată calea de sunet utilizată de modulul CD prin circuitul selector de cale audio. În postarea #5, în ultima poză sunt două integrate care ar putea fi responsabile de procesarea căilor de sunet radio și CD. O  să salvez imaginea și să marchez cele două integrate...citește ce scrie pe ele și postează aici...

post-179973-0-94994100-1459011919_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator raul4you

pe integratul nr 1 scrie     LC72140

5CF1         SAU 4 ca nu se intelege ultima cifra

iar pe integratul 2  este  LCT538J

5CR6

post-222487-0-26778200-1459153982_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări