Vizitator Ionut Savin Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 (editat) Salutare! in primul rand imi cer scuze daca postarea nu este la locul potrivit . Sunt stundent in anul 4 la electronica si avand in vedere ca la finalul acestui an voi avea licenta m`am gandit sa fac lucrarea despre un sistem de antiefractie( tot ce tine de securitate dintr`o banca de exemplu cu senzori de fum senzori de geam spart). In acest sens as dori sa va intreb ce fel de componente mi`ar trebui pentru a realiza practic acest sistem ( o incapere) cu senzori de fum si senzori de geam spart( acesti senzori sa declanseze o alarma atunci cand se sparge un geam sau se detecteaza fum)? Editat Martie 16, 2016 de Ionut Savin Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Sistemu' de efractie iti aduce intre unu si sapte ani. Sistemu' antiefractie care sa simta fumu' si geamu' spart se face cu niste senzori si un uC. Link spre comentariu
Kreator Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 cauta o firma care monteaza sisteme antiefractie spune-le ce-ti trebuie iar ei iti vor da o schema cu o centrala. vezi ce periferice mai folosesc ei (in plus fata de ce ai enumerate tu se mai foloseste un apelator, senzor de presiune, de vibratii, de miscare, de gaz metan , Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Foloseste o placa Arduino cu niste senzori PIR, sunt o gramada de exemple de cod. Mai pui o tastatura matriciala si un afisaj 2x16 si gata sistemu'. Link spre comentariu
digix Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Primul pas ar fi sa inveti cum functioneaza senzorii pe care ti-ai propus sa-i folosesti. Unitatea centrala pe langa detectarea unei alarme primite de la senzor trebuie sa poata identifica cablarea gresita, functionarea incorecta sau tentativa de sabotare a acestuia. Link spre comentariu
Vizitator globalitserv Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Salutare! in primul rand imi cer scuze daca postarea nu este la locul potrivit . Sunt stundent in anul 4 la electronica si avand in vedere ca la finalul acestui an voi avea licenta m`am gandit sa fac lucrarea despre un sistem de antiefractie( tot ce tine de securitate dintr`o banca de exemplu cu senzori de fum senzori de geam spart). In acest sens as dori sa va intreb ce fel de componente mi`ar trebui pentru a realiza practic acest sistem ( o incapere) cu senzori de fum si senzori de geam spart( acesti senzori sa declanseze o alarma atunci cand se sparge un geam sau se detecteaza fum)? Imi scrii in privat si iti dau un proiect pentru o banca dupa care sa te iei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum