Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem antiefractie

Vizitator Ionut Savin

Postări Recomandate

Vizitator Ionut Savin

Salutare! in primul rand imi cer scuze daca postarea nu este la  locul potrivit . Sunt stundent in anul 4 la electronica si avand in vedere ca la finalul acestui an voi avea licenta m`am gandit sa fac lucrarea despre un sistem de antiefractie( tot ce tine de securitate dintr`o banca de exemplu cu senzori de fum senzori de geam spart). In acest sens as dori sa va intreb ce fel de componente mi`ar trebui pentru a realiza practic  acest sistem ( o incapere) cu senzori de fum si senzori de geam spart( acesti senzori sa declanseze o alarma atunci cand se sparge un geam sau se detecteaza fum)?

Editat de Ionut Savin
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• edy_wheazel

2

• Kreator

1

• digix

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cauta o firma care monteaza sisteme antiefractie spune-le ce-ti trebuie iar ei iti vor da o schema cu o centrala. vezi ce periferice mai folosesc ei (in plus fata de ce ai enumerate tu se mai  foloseste un apelator, senzor de presiune, de vibratii, de miscare, de gaz metan ,

Link spre comentariu

Primul pas ar fi sa inveti cum functioneaza senzorii pe care ti-ai propus sa-i folosesti.

Unitatea centrala pe langa detectarea unei alarme primite de la senzor trebuie sa poata identifica cablarea gresita, functionarea incorecta sau tentativa de sabotare a acestuia.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator globalitserv

Salutare! in primul rand imi cer scuze daca postarea nu este la  locul potrivit . Sunt stundent in anul 4 la electronica si avand in vedere ca la finalul acestui an voi avea licenta m`am gandit sa fac lucrarea despre un sistem de antiefractie( tot ce tine de securitate dintr`o banca de exemplu cu senzori de fum senzori de geam spart). In acest sens as dori sa va intreb ce fel de componente mi`ar trebui pentru a realiza practic  acest sistem ( o incapere) cu senzori de fum si senzori de geam spart( acesti senzori sa declanseze o alarma atunci cand se sparge un geam sau se detecteaza fum)?

Imi scrii in privat si iti dau un proiect pentru o banca dupa care sa te iei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări