Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistori 2n3055

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator ionicadelatara

pai va contraziceti in termeni...se vede clar ca in condensatorul mare este unul mai mic si o cantitate impresionanta de aer...

deci cu siguranta condensatorul este mai usor decat un rubycon original cu valoarea care trebuie...

Link spre comentariu

Si scrie pe C ca trebuie sa aiba 300grame?Kinezi sunt invetivi si pot sa bage adaos in C ca sa fie mai greu!

plus ca pe ala mare scrie 50v(asa vad eu) si cel mic este de 35v!

Si in plus cand cumperi online nu poti face diferenta intre unul de 1000uf si unul de 10000uf decat dupa ce il primesti acasa!

C-ul acela este de la mivarom,si nu este  cumparat de mine!

Link spre comentariu

50 lei sînt onorabili, cu jucăria asta îţi poţi exersa aptitudinile de electronist, mai modifici, mai repari... Singura piesă care mă atrage de acolo e trafo, e curat, tolele sînt bune şi bine aliniate, carcasa turnată.

De asta mam gindit sal iau las modifica as schimba etajul final ,da trafo pare a fi destul de bun

Multe discutii,dece nu vreti sa masurati dim. trf.pt. a estima puterea alim. si implicit de iesire.

Chiar asta am uitat sa masor trafo maine il voi desface din nou sil voi mascura

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări