bmwh548 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 E a nspea oara cand ceri scheme, ti se ofera pe tava (verificate, cu performante masurate etc) si pe urma vii si spui ca e imposibil (ca probabil ai ghicit in cafeaua de dimineata). Daca esti expert la ce mai ceri altora sfaturi? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 nu cer sfaturi,dar ma uimeste ideea cum altii se lauda ca scoate enspe mii de wati lucru pe care nu o sa-l cred niciodata de la nimeni,mai ales cand aud de circuite integrate. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Tu acum vrei sa ma ambitionezi sa iti fac un video cu puterea masurata?Ma mai gandesc! Link spre comentariu
lukeme Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Georgi, puterea boxelor nu intra in formula. Se pot obtine 80-90W/4ohmi , fara probleme. Cu distorsiunile de rigoare... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Georgi, puterea boxelor nu intra in formula. Se pot obtine 80-90W/4ohmi , fara probleme. Cu distorsiunile de rigoare... nu eu vreau puterea masurata pe boxe ca doar nu asculti muzica pe osciloscop. Link spre comentariu
lukeme Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Ma tem ca nu ai inteles... Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) El a vrut sa spuna altceva!S-au asa am inteles eu!Ca pe teste cu semnal sinus se pot optine puteri mari dar cu muzica nu!Eu nu cred asta ci doar ca multimetrle noastre is puturoase si nu indica pe muzica tensiunea reala,care are varfuri de o ms!in schimb pe generator ii dai 60hz si ai timp sa vezi tensiunea! Nu nu a inteles!Pe osciloscop citesti distorsiunile,si ti-am spus ca eu ca sarcina tot boxe folosesc! Editat Martie 17, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Martie 17, 2016 Autor Partajează Postat Martie 17, 2016 Am desfacut aparatul si am facut citeva poze le voi pune aici http://filehost.ro/3172088378/Amplificator_rar/ Pentru initiatorul topicului: Era mai simplu sa spuneti despre ce fel de amplif e vorba...pe langa tensiunea de alimentare, mai conteaza si amperajul...sa nu ne pomenim de fapt cu un 2x35W. Am desfacut aparatul si am facut citeva poze sunt aici http://filehost.ro/3...plificator_rar/ Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) Este un test? In general descarc fisiere doar din surse sigure... Poti pune o poza simpla, fara a fi inclusa intr-un fisier ce necesita descarcare. .......... Legat strict de puterea amplifului, avand in vedere ca deja s-a mai discutat despre acest gen de amplif alimentat la 60V, posibil ca la iesire sa ai undeva la 50-60W (doar un canal), insa nu cunosc exact la ce nivel al distorsiunilor. LE: Am uitat ca a-ti spus ca este stereo ampliful...deci ajungem la 2x35 W /4 R cu distorsiuni minime...hai sa zicem un 2x40W, desi nu cred. Asta in in cazul in care face fata alimentarea si racirea pentru sarcina de 4 ohmi, cum s-a mai spus de catre Zal. Editat Martie 17, 2016 de marius75 Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Martie 17, 2016 Autor Partajează Postat Martie 17, 2016 Este un test? In general descarc fisiere doar din surse sigure... Poti pune o poza simpla, fara a fi inclusa intr-un fisier ce necesita descarcare. .......... Legat strict de puterea amplifului, avand in vedere ca deja s-a mai discutat despre acest gen de amplif alimentat la 60V, posibil ca la iesire sa ai undeva la 50-60W (doar un canal), insa nu cunosc exact la ce nivel al distorsiunilor. LE: Am uitat ca a-ti spus ca este stereo ampliful...deci ajungem la 2x35 W /4 R cu distorsiuni minime...hai sa zicem un 2x40W, desi nu cred. Asta in in cazul in care face fata alimentarea si racirea pentru sarcina de 4 ohmi, cum s-a mai spus de catre Zal. Nu este nici un fel de test dar pozele au dimensiunea cam mare si numi da voie sa le incarc aici nu am mai stat sa le redimensionez Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 www.postimage.org are si optiunea de resize, pui aici ce este in tab-ul forum code 1 Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Martie 17, 2016 Autor Partajează Postat Martie 17, 2016 Le-am redimensionat Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Pare a fi foarte asemanator cu schema urmatoare de 50W , e din revista Le Haut-Parleur numerele 1636 - 1645 : Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Martie 17, 2016 Autor Partajează Postat Martie 17, 2016 Nu este nici un fel de test dar pozele au dimensiunea cam mare si numi da voie sa le incarc aici nu am mai stat sa le redimensionez Le-am redimensionat Link spre comentariu
alf Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) Din poze, se pare ca amplificatorul are etaj diferential la intrare, tranzistorul pilot are ca sarcina o conexiune bootstrap iar alimentarea este simetrica. L.E - in timp ce ma uitam la poze si am scris raspunsul, @victor a postat schema. Editat Martie 17, 2016 de alf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum