Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistori 2n3055

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

El a vrut sa spuna altceva!S-au asa am inteles eu!Ca pe teste cu semnal sinus se pot optine puteri mari dar cu muzica nu!Eu nu cred asta ci doar ca multimetrle noastre is puturoase si nu indica pe muzica tensiunea reala,care are varfuri de o ms!in schimb pe generator ii dai 60hz si ai timp sa vezi tensiunea!

Nu nu a inteles!Pe osciloscop citesti distorsiunile,si ti-am spus ca eu ca sarcina tot boxe folosesc!

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

Am desfacut aparatul si am facut citeva poze le voi pune aici http://filehost.ro/3172088378/Amplificator_rar/

Pentru initiatorul topicului: Era mai simplu sa spuneti despre ce fel de amplif e vorba...pe langa tensiunea de alimentare, mai conteaza si amperajul...sa nu ne pomenim de fapt cu un 2x35W. :rade:

Am desfacut aparatul si am facut citeva poze sunt aici http://filehost.ro/3...plificator_rar/

Link spre comentariu

Este un test? :rade:

In general descarc fisiere doar din surse sigure...

Poti pune o poza simpla, fara a fi inclusa intr-un fisier ce necesita descarcare.

..........

Legat strict de puterea amplifului, avand in vedere ca deja s-a mai discutat despre acest gen de amplif alimentat la 60V, posibil ca la iesire sa ai undeva la 50-60W (doar un canal), insa nu cunosc exact la ce nivel al distorsiunilor.

LE: Am uitat ca a-ti spus ca este stereo ampliful...deci ajungem la 2x35 W /4 R cu distorsiuni minime...hai sa zicem un 2x40W, desi nu cred.

Asta in in cazul in care face fata alimentarea si racirea pentru sarcina de 4 ohmi, cum s-a mai spus de catre Zal.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Este un test? :rade:

In general descarc fisiere doar din surse sigure...

Poti pune o poza simpla, fara a fi inclusa intr-un fisier ce necesita descarcare.

..........

Legat strict de puterea amplifului, avand in vedere ca deja s-a mai discutat despre acest gen de amplif alimentat la 60V, posibil ca la iesire sa ai undeva la 50-60W (doar un canal), insa nu cunosc exact la ce nivel al distorsiunilor.

LE: Am uitat ca a-ti spus ca este stereo ampliful...deci ajungem la 2x35 W /4 R cu distorsiuni minime...hai sa zicem un 2x40W, desi nu cred.

Asta in in cazul in care face fata alimentarea si racirea pentru sarcina de 4 ohmi, cum s-a mai spus de catre Zal.

Nu este nici un fel de test dar pozele au dimensiunea cam mare si numi da voie sa le incarc aici nu am mai stat sa le redimensionez

Link spre comentariu

Din poze, se pare ca amplificatorul are etaj diferential la intrare, tranzistorul pilot are ca sarcina o conexiune bootstrap iar alimentarea este simetrica.

L.E - in timp ce ma uitam la poze si am scris raspunsul, @victor a postat schema.

Editat de alf
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări