Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

On 11/4/2024 at 4:50 PM, dumitrumy said:

On 11/4/2024 at 8:23 PM, validae said:

Capacimetrul din link nu e suficient, în afară de capacitate trebuie măsurată și rezistența parazită ESR.

De aceea am și scris ESR-capacimetru, deci un aparat ce măsoară simultan doi parametri ai condensatorului.Ceva ca ăsta:

https://vi.aliexpress.com/i/1005003257899221.html?gatewayAdapt=glo2vnm

Multumesc @validae, ma uit.

On 11/4/2024 at 4:50 PM, dumitrumy said:

Multumesc @dumitrumy, studiez.

Pina termin, am.schimbat toate condensatoarele electrolitice mai putin cel.de 0.68uF la 250V, pe care nu il aveam la indemina. O sa il.procur si pe acela. Acum imaginea este stabila pe verticala insa turtita cam la 10% din cit ar trebui sa fie.

Mentionez ca modulul e cu componente discrete, nu am gasit CI-ul acolo. O fi pe placa de baza sau poate e alt model de modul, mai investighez.

Link spre comentariu

Salut, revin cu noutati. Se pare ca eterna palma data din lateral face imaginea sa fie mai inalta. Am constatat asta dupa ce aseara imaginea era putin inalta, am lasat tv-ul pe balcon unde e mai frig si azi dim imaginea era doar o dunga orizontala. La un soc mecanic usor imaginea se mareste pe verticala dupa care revine. Banuiec ca va trebui sa caut si o lipitura imperfecta in zona, nu stiu daca exista tehnici speciale pentru a merge direct la tinta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări