Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Olt 214

tepeleacatalin

Postări Recomandate

Totusi ce sursa de semnal aveti? Antena terestra sau cablu? 

Selectorul spus de dvs  ET-5S1E-EV100K  este cu ...30 de ani mai ''evoluat'' decat cele din alb-negru si nu merge in ele!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

pe placa de cablaj sunt inscrise urmatoarele initiale

AGC

TU1

VH

VL

MB

GND

IF

AGC este echivalentul RAA?....la varianta sport i-am dat 5 volti stabilizat...pt acel selector valoarea era intre 2.5 si 7.5 volti deci la mijloc

banuiesc ca TU1 VH SI VL sunt cele 3 benzi

GND este masa

IF este iesirea pt calea comuna

asa ca a mai ramad MB care nu stiu ce este......

sper ca am nimerit bine deslusirea initialelor

ce parere aveti?

o seara placuta

Link spre comentariu

Fiți atent că selectorul ăsta merge cu 5V,și e echivalent cu UV1315.Adică pe MB să fie +5V.Comutarea benzilor se faceface tot cu 5V.(uitati-vă în datasheet la UV1315).

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

deci alimentare 5 volti tensiune comutare tot 5 volti si AGC maxim 4 volti

un 7805 si ii dau 5 volti din cei 12 de alimentare selector vechi......si tot din 5 volti cu un semireglabil variez tensiunea pana e ok imaginea si sunetul....banuiesc ca vreo 2...3 volti l-ar multumi

semnalul este pe cablu 

sper sa se inteleaga cu calea comuna.....cu selectorul vechi nu a avut succes...imaginea pe tub era alba fara purici....cu sau fara selector......

si tuningul tot la 35 volti adica 33 original

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu

Daca rotiti din potentiometrul de RAA(AGC)) din calea comuna,nu apar ''purecii''?!? Electrolitici din calea comuna ar trebui verificati/schimbati si verificata alimentarea integratului!!!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Scoate dioda tv18 sau tv20,ma rog,ce o fi acolo,si curata capetele cu smilgher,sau centreaza mai bine traful de inalta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări