dan-a2 Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Nu merge selectorul de mai sus , e controlat de magistralele de date ,SCL si SDA !! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 (editat) Totusi ce sursa de semnal aveti? Antena terestra sau cablu? Selectorul spus de dvs ET-5S1E-EV100K este cu ...30 de ani mai ''evoluat'' decat cele din alb-negru si nu merge in ele!!! Editat Aprilie 1, 2016 de BUGHIU Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Aprilie 1, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Cablu folosesc....la ce tensiuni merge?Si la sport am folosit ceva de genul asta...ala sigur era la 12 volti Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Aprilie 1, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2016 pe placa de cablaj sunt inscrise urmatoarele initiale AGC TU1 VH VL MB GND IF AGC este echivalentul RAA?....la varianta sport i-am dat 5 volti stabilizat...pt acel selector valoarea era intre 2.5 si 7.5 volti deci la mijloc banuiesc ca TU1 VH SI VL sunt cele 3 benzi GND este masa IF este iesirea pt calea comuna asa ca a mai ramad MB care nu stiu ce este...... sper ca am nimerit bine deslusirea initialelor ce parere aveti? o seara placuta Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Aprilie 1, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2016 coreect....asta e raspunsul care l-am dorit trecem la fapte va tin la curent banuiesc ca si schimbarea benzilor se face tot cu 12 volti nu? Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 (editat) Fiți atent că selectorul ăsta merge cu 5V,și e echivalent cu UV1315.Adică pe MB să fie +5V.Comutarea benzilor se faceface tot cu 5V.(uitati-vă în datasheet la UV1315). Editat Aprilie 1, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Aprilie 1, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2016 (editat) deci alimentare 5 volti tensiune comutare tot 5 volti si AGC maxim 4 volti un 7805 si ii dau 5 volti din cei 12 de alimentare selector vechi......si tot din 5 volti cu un semireglabil variez tensiunea pana e ok imaginea si sunetul....banuiesc ca vreo 2...3 volti l-ar multumi semnalul este pe cablu sper sa se inteleaga cu calea comuna.....cu selectorul vechi nu a avut succes...imaginea pe tub era alba fara purici....cu sau fara selector...... si tuningul tot la 35 volti adica 33 original Editat Aprilie 1, 2016 de tepeleacatalin Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 ....cu selectorul vechi nu a avut succes...imaginea pe tub era alba fara purici....cu sau fara selector...... 12v aveti pe selector? Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Aprilie 2, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Da....12 volti si 33 volti....RAA are 1,5 volti Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Daca rotiti din potentiometrul de RAA(AGC)) din calea comuna,nu apar ''purecii''?!? Electrolitici din calea comuna ar trebui verificati/schimbati si verificata alimentarea integratului!!! Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Aprilie 2, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2016 nu apar deloc pureci....am sa verific ce mi-ati spus si revin cu date Link spre comentariu
calul Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 TU1 este prescurtare de la tuning , deci tensiunea de varicap care variaza intre 0 si 33Vcc . Pentru banda de UIF ar trebui sa gasiti o notatie UHF sau U . Link spre comentariu
hereclit Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Buna ziua , ma poate ajuta si pe mine cineva cu schema de TV OLT 214b ? Problema la el este zgomotul de la tub , un tiuit tare. Oare ce sa-i fac ? Multumesc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Scoate dioda tv18 sau tv20,ma rog,ce o fi acolo,si curata capetele cu smilgher,sau centreaza mai bine traful de inalta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum