tepeleacatalin Postat Martie 27, 2016 Autor Partajează Postat Martie 27, 2016 e schimbat ...e condul de recuperare si l-am pus nou....insa nu l-am verificat ar fi culmea..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 ce usor erau tv-urile alb negru de reparat, simple si usoare nu ca chinezariile din ziua de azi auzi cu smd-uri de te uiti cu microscopul la smd-uri Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 27, 2016 Autor Partajează Postat Martie 27, 2016 asa este domnul florin...dar mai este si cate un nebun de tv care iti scoate peri albi Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 28, 2016 Autor Partajează Postat Martie 28, 2016 consumul BO este de 560 mA.......masurat pe siguranta S701 traful inalte nu prezinta arsuri sau portiuni coapte si crapate Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 (editat) am deconectat TV18.....nu s-a intamplat nimic bun.....a functionat la fel adica tubul negru Normal,lipsa FIT!! Apare ''flama'' daca apropiati surubelnita de firul ce iese din bobina secundara trafo linii? Daca nu,bobina defecta,daca da ....tv18,tub,etc suspecte!!! ...prea mult 520mA!! Normal ar fi undeva pe la 300mA .... Editat Martie 28, 2016 de BUGHIU Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 28, 2016 Autor Partajează Postat Martie 28, 2016 nu apare flama la surubelnita....am detectat o oarecare tensiune inalta cu creionul de tensiune ...e clar ca nu este ce trebuie decuplat complet tv18....consumul a ramas acelasi in jur de 540 mA...e enorm concluzia ar fi ca traful e defect si undeva are un scurt.... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Schimbati trafo linii daca aveti , verificati deflexia inclusiv condul serie BH !! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Daca ar fi defecta TV18, ar mirosi urit(a usturoi). Posibil bobina secundara defecta. Curent de 540mA este enorm. Ar trebui sa fie mai mic de 300mA. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 28, 2016 Autor Partajează Postat Martie 28, 2016 condul serie BH e schimbat.........verific deflexia si daca e ok.....schimb traful sper ca trafurile care le am sa fie ceea ce trebuie Link spre comentariu
doban Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 O schema simpla pentru verificat tansformatoare de linii.Atentie la FIT !!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 masoara secundaru trafului si spune citi omi are,ar trebui vreo 560omi daca nu ma insel ,am uitat decind nu am mai reparat alb negru Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Am masurat eu , unul bun acuma....535 ohmi... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Pe vremuri schimbam doar bobina secundara FIT!!! Desfaceam trafo complet si inlocuiam doar bobina!!! Primarul nu l-am gasit niciodata defect(scurt),eventual fire dezlipite de pe pinii,in rest nu am gasit primar defect!! Link spre comentariu
adydep Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Alte timpuri.....bobina de armonica a"III"a,de lângă bobina de FIT...ehe....Bobina cu diodă încorporată cădea pe capete... Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Martie 28, 2016 Autor Partajează Postat Martie 28, 2016 masurat secundare la snagov are 497 ohmi la un traf de diamant tot din recuperari are 626 ohmi mai am un traf nou nout care nu a functionat nici un minut dar are dioda incorporata si nu se poate masura ceea ce am masurat au fost bobinele de fit cu dioda deconectata intre capatul de inalta si masa codul trafului nou este P36862-010 identic cu cel aflat intr-un olt se potriveste? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum