Florinel TV Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Eu folosesc transformatorul separator alimentând osciloscopul , oare fac bine sau nu Link spre comentariu
dumitrumy Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Chiar acum, Florinel TV a spus: Eu folosesc transformatorul separator alimentând osciloscopul , oare fac bine sau nu Tu mai lipseai. Chiar vrei sa o luam de la capat? Tu marele depanator fara scheme tot nu intelegi ca pe minusul redresarii de la punte ai semialternanta negativa cu amplitudinea de 320V? Ca protejezi osciloscopul dar te expui pe tine? Vrei sa spui ca tu pui mana pe crocodilul sondei cand masori in primarul unei surse in comutatie? Link spre comentariu
Florinel TV Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: Vrei sa spui ca tu pui mana pe crocodilul sondei cand masori in primarul unei surse in comutatie? Da pun si nu ma curenteaza , plus ca crocodilul are izolatie dar pun mana si pe minus fara probleme Link spre comentariu
flomar60 Postat 55 minute în urmă Partajează Postat 55 minute în urmă Colegu @Florinel TV fiecare dintre noi mai facem de astea câte o dată....sau de mai multe ori,dar le ținem pentru noi...nu ne lăudăm pe forum cu aceste acțiuni pt. că aici citesc mulți începători și iau de bun ce vânturăm noi pe aici!....Doamne ferește să facă un incepător vreo boacănă și pe urmă să zică că a citit pe elforum.... Link spre comentariu
dumitrumy Postat 54 minute în urmă Partajează Postat 54 minute în urmă Acum 5 minute, Florinel TV a spus: Da pun si nu ma curenteaza , plus ca crocodilul are izolatie dar pun mana si pe minus fara probleme Sa fii sanatos! Cauta sa vezi ce puteri paranormale mai ai, poate scapi de plictiseala asta de la depanare. Deci cei ce scriu carti de specialitate ar trebui sa faca un sondaj sau sa se faca un referendum: daca peste 50% dintre cetateni nu simt acea tensiune sa se renunte la normele de electrosecuritate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat 42 minute în urmă Partajează Postat 42 minute în urmă Acum 12 minute, flomar60 a spus: Colegu @Florinel TV fiecare dintre noi mai facem de astea câte o dată....sau de mai multe ori,dar le ținem pentru noi...nu ne lăudăm pe forum cu aceste acțiuni pt. că aici citesc mulți începători și iau de bun ce vânturăm noi pe aici!....Doamne ferește să facă un incepător vreo boacănă și pe urmă să zică că a citit pe elforum.... Eu pun mana , dar nu am sfatuit pe nimeni sa puna mana , sa puna daca vor sa nu mai fie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum