Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cub chitara cu tda2030 -v pe iesire

Kytan666

Postări Recomandate

Am pe mana un cub mic de chitara cu tda2030a, dupa prima masuratoare, da -15v pe iesire , alimentarea fiind +/- 16v .

Final nou la fel , in+ si in- trasee taiate si la puse la masa,  la fel .

Fara tensiune nu am nici scurt nici impedanta mica intre v- si iesire

are niste rezistori smd pe spatele placii  pe traseu  iesire si trecute peste v-, le-am dat jos in ideea ca ar scapa din cauza adezivului  dar nu e nici de acolo

am ramas fara idei

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

3

• coman ion

1

• vera

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Nu există donmne',n-are cum!!!.Dacă pe pin 5 există U+,iar pe pin 3 există U-,pinii 1 și 2 fiind în aer,dacă 2030 este bun,pe pin 4 se măsoară 0V!Dacă,conectând pinii 1 și 2 în montaj,apare tensiune pe pin 4,problema nu-i din 2030.

Link spre comentariu

Pin 1 (IN+ la "0" prin 22k) si pin 2 (IN- prin 22k la out) trebuie neaparat polarizate, altfel apar tensiuni aiurea. Inainte de a monta CI, verifica condensatorii, rezistentele si diodele de pe circuit.

Link spre comentariu

Circuitele de amplificare nu se verifica in bucla deschisa. Trebuie polarizate ferm intrarile si asigurata o reactie negativa ,altfel ori oscileaza ori intra in limitari : V+ sau V-.

Editat de coman ion
Link spre comentariu

defect tampit si neatentia mea , intradevar cu  pin 2 la iesire prin 22k si pin 1 la masa , e cuminte,  el incepea sa dea v- pe iesire cand legam intrarea la preamplificare  , inclusiv cu alimentarea la op-amp-uri decuplata . Defectul :  potentiometrul de volum fisurat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări