Vizitator Sandu Xulescu Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Incerc sa deschid o patiserie si cuptoarele decente au putere instalata 9,6 kw. Am cerut bransament de 15 kw dar fiind capat de linie (asa mi s-a explicat ) mi-au aprobat doar 7,5 kw. Cei care vand cuptoarele spun ca nu e problema pentru ca nu consuma niciodat maximul puterii si ca pe unde au mai vandut nu au fost probleme. Imi poate da cineva un sfat daca sa merg pe mana vanzatorilor si sa incerc? sau exista ceva gen UPS pe 380 V? sau orice alta solutie? VA multumesc! Link spre comentariu
iop95 Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 UPS-ul nu mareste puterea instalata, doar asigura alimentarea cand cade sursa principala. Se poate merge cu consumatori de 9.6kW; puterea aprobata e limitata pentru a nu depasi caderea de tensiune admisa; evident ca marea companie de distributie nu vrea sa faca investitii in retea... investitiile costa si exista riscul sa nu fie recuperate. Nu-i intereseaza pe ei de consumatorul roman sau firmele romanesti. Stau in fotolii si factureaza... Link spre comentariu
v67 Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 7,5kw monofazat?codul RED (retele electrice de distributie)cred ca face referire la cazul acesta dar consultati o persoana specializata sau publicatiile ANRE propuneti sa construiti LEA pina la TRAFO cu pricina succes Link spre comentariu
Vizitator Sandu Xulescu Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 UPS-ul nu mareste puterea instalata, doar asigura alimentarea cand cade sursa principala. Se poate merge cu consumatori de 9.6kW; puterea aprobata e limitata pentru a nu depasi caderea de tensiune admisa; evident ca marea companie de distributie nu vrea sa faca investitii in retea... investitiile costa si exista riscul sa nu fie recuperate. Nu-i intereseaza pe ei de consumatorul roman sau firmele romanesti. Stau in fotolii si factureaza... Cuptorul pe care vreau sa il achizitionez este cu inductie si cei care il vand spun ca el merge spre puterea maxima cel mult 1 min dupa care consuma in medie 1 kw / ora... Sper sa mearga. Multumesc. 7,5kw monofazat?codul RED (retele electrice de distributie)cred ca face referire la cazul acesta dar consultati o persoana specializata sau publicatiile ANRE propuneti sa construiti LEA pina la TRAFO cu pricina succes 7.5 kw trifazat din reteaua aeriana parca... pt ca un punct apropiat cu putere mai mare e cam la 100 metri. Link spre comentariu
iop95 Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 O da va impuna sa platiti toata lucrarea... nu fac ei investitii pt romani. Verificati si legea si daca e cazul faceti plangere la ANRE... desi astia ca mai toti din marile institutii au alte prioritati si griji. Link spre comentariu
v67 Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 daca solutia data de ELECTRICA (sau cum se numeste furnizorul) este sa construiti LEA pina la TRAFO asta este 100m si cred ca nu aveti probleme legate de parametri retelei ca altfel e greu ei nu pre fac revizii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum