subsemnatul2012 Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Salutare! Am un motor de 380 v care nu mai are cutie de borne, doar 6 fire. Cum imi dau seama care este inceputul si care sfarsitul unei bobine? Ms! Link spre comentariu
adydep Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) Da, corecta si eficienta metoda cu un singur amendament - necesita sursa externa de c.a.... Am publicat mai demult pe alt forum o metoda simpla pentru realizarea fazarii corecte a unui motor asincron trifazat cu rotorul in scc. ....aceasta este:screenshot.21.jpg voi incerca sa fac si un filmulet cu un astfel de test ... Pentru fazare,faceti cum scrie mai sus D-nul Flomar.Banuiesc ca stiti cum sa identificati cele 3 infasurari:cu ohmetrul. Editat Martie 15, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 http://www.elforum.info/topic/71028-cum-identific-capetele-triunghiului-la-un-motor-trifazat/?hl=%20florin%20%20berdila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum