bebelik Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Salut, am o camera web primita de la cineva si are cablul taiat, sper ca se vede in poza, intrebarea este ce fel de conector avea si cum se conecteaza?! Sunt 4 fire, rosu, albastru, galben, alb si unul dezizolat de masa. Direct la router? Este cu power over ethernet?! Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Salut, am o camera web primita de la cineva si are cablul taiat. Nu este o camera web obisnuita,camera aceasta pare a fi o camera de supraveghere. Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Mai bine puneți și modelul camerei de supraveghere, nu se vede în imagini. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) Mai bine puneți și modelul camerei de supraveghere, nu se vede în imagini. Da,da sunt ff de acord cu dvs ! Asa ar fi ff bine,adica sa ne spuna marca si modelul camerei de supraveghere . O zi superba va doresc !!! Editat Martie 15, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Trebuia scris de prima oara ca e camera de supraveghere. Auzi camera web!!! Cablul ala clar nu e de internet(trebuia sa aibe 8 firicele) si sunt sigur ca nici usb. Dupa cum spun colegii de mai sus spuneti modelul camerei de supraveghere. Link spre comentariu
bebelik Postat Martie 15, 2016 Autor Partajează Postat Martie 15, 2016 Daca stiam modelul si producatorul cautam pe net informatii despre el, dar nu scrie nimic nicaieri, nici inauntrul camerei. Probabil e o copie chinezeasca. In engleza am vazut ca i se spune ip web cam, de aceea i-am spus si eu la fel. Nu stie nimeni ce fel de conector era la cele 4 fire?! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) 2 fire posibil alimentare si alte 2 fire BNC POE nu pare sa fie ca nu are nici un fel de conector RJ45 trebuia sa fie un RJ45 mama si nici fire de ajuns pt o mufa RJ 45 Editat Martie 15, 2016 de stefan94stefan Link spre comentariu
belasajgo Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Nu pare sa fie o camera falsa (fake). Uitandu-ma la poza, mi se pare ca exteriorul este metalic (sau gresesc?). Insa suportul mi se pare ca este rupt, o parte din suport lipseste. Daca exteriorul totusi este din plastic, atunci intr-adevar este o camera falsa. Link spre comentariu
lucian_ava Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 La camerele de supraveghere pe care le-am desfacut eu intotdeauna rosu era plusul si galben iesirea video. Alb si albastru pot fi alimentarea led-urilor ir si minusul. Cel mai sigur dezasamblezi camera si te lamuresti rapid. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum