cipri_mury Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) De fiecare data cand fac o poza cu camera foto sau cu telefonul mobil si vreau sa o postez aici sunt informat ca poza este prea mare(peste 500 kb) motiv din care nu imi reuseste acest lucru.Cum pot sa rezolv aceasta problema?Stiu ca exista programe cu ajutorul carora se pot redimensiona pozele.Imi poate recomanda cineva ceva? Editat Martie 15, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Deschide poza în Paint și salveaz-o într-un format redus ca rezoluție (Gif de exemplu) sau mai bine încarc-o pe site-ul Imgur gif apoi copiază adresa BB Code (Forums) aici.Nu e nevoie de cont acolo, pur și simplu dai Upload la imaginea de pe PC-ul tău și copiezi adresa generată de acolo pe forum.... Link spre comentariu
TestPoint Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Eu le micsorez cu PAINT ,dai clic dreapta pe poza -deschizi cu.....Paint. Link spre comentariu
danpin Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Cauta cu google: Power toys for windows - image resizer; sunt niste utilitare Microsoft, le instalezi si apoi faci click dreapta pe fisierul foto si o micsorezi in niste limite prestabilite. untitled.bmp Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 15, 2016 Autor Partajează Postat Martie 15, 2016 Micsorarea a mers si la mine foarte usor cu PAINT si n-am mai primit mesajul ca este poza prea mare dar cand sa o postez aici pauza. Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 De ce nu încerci varianta cu postarea pe Imgur ? Nu e cu nimic mai complicată și nu îți comsumă cota de upload pe forum. E posibil să ai prea multe fișiere (atașamente) încărcate pe forum de-a lungul timpului și de aceea trebuie să ștergi din atașamentele mai vechi.Dacă postezi pe Imgur sau alte site-uri de profil, nu te vei mai lovi de limitarea cantității de date din atașamente.....dar cred că scriu pentru mine, că nu citește nimeni. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 15, 2016 Autor Partajează Postat Martie 15, 2016 Nu am prea multe fisiere incarcate aici ci dimpotriva.Dar este curios ca numai pozele facute cu camera foto/telefonul mobil nu se pot incarca aici,cu restul n-am probleme. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 La IrfanView ai optiunea resize resample,si poti aslege orice marime! Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Ai încercat până la urmă ceva ? Că o să ajungă și topicul la dimensiuni epice, pe măsură ce vine fiecare cu alte idei ... probabil ai setat camera la rezoluția maximă, unele camere au și rezoluție VGA.... deci schimbă setările camerie la rezoluție minimă. Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Eu folosesc programul asta: ....3 mega sunt redusi pe la 70 kilo.... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 15, 2016 Autor Partajează Postat Martie 15, 2016 S-a rezolvat caci pozele se pot redimensiona din meniul camerei in felul urmator:M2(1600x1200) ; S(640x480) ; XS(320x240) Era setata camera pe prima varianta si atunci se intelege de ce nu a functionat incarcarea fisierelor aici.Oricum va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.Toate cele bune! Link spre comentariu
Relav Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Deschizi poza cu " Microsoft Office Picture Manager" apoi "Edit Pictures". In caseta care se deschide (in dreapta) apare butonul "Compress Pictures". Dupa ce l-ai accesat iti alegi cat de tare vrei sa fie compresata poza. Link spre comentariu
Postări Recomandate