Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Kenwood A54 cu ceva probleme

Vizitator George Pataki

Postări Recomandate

Vizitator George Pataki

Salutare, am un amplificator Kenwood A54 fabricat la inceputul anilor 2000. Am ceva probleme cu el si nu stiu de unde sa o apuc. El merge binisor dar doar pe un singur input - CD direct. Deci problemele are fi urmatoarele:

- in afara de CD direct celelalte intrari (AUX, TUNER, TAPE IN, CD simplu) sunt moarte, nu duc semnal in preamp.

- canalul dreapta are volum sensibil mai scazut decat stanga (atat pe A cat si pe B).

Ca si electronica stiu bazele, dar nu am aparate gen osciloscop, etc.

Daca simptomele vi se pare "grave" si e cazul de cineva cu multa experienta va rog sa recomandati. 

Orice idee este apreciata. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• 74dorian

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Vizitator George Pataki

Multumesc pentru sfaturi. In cazul in care nu reusesc am nevoie de o recomandare, un coleg mai experimentat care sa il reperare. De preferinta in sectorul 3/Titan. 

Link spre comentariu

Puneti foto cu mufele din spate.Am avut si eu un astfel de amplificator si problema era din doua mufe care sunt cu iesire semnal de la AUX, TAPE, CD,TUNER si unele cu intrare in amplificatorele audio. Practic acolo erau niste strapuri (care lipseau) sau se putea trece semnalul audio printr-un egelizator folosind cabluri RCA.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări