XAN77 Postat Iulie 28, 2018 Partajează Postat Iulie 28, 2018 Vîrfurile mele sunt de la Trutzi. Deocamdată am terminat cu vîrfurile, 220 bucăți, mi-am pregătit doar ”sulițele”. Peste vreo 2 săptămîni o să-mi vină meseriașii să se apuce de gard, fac 2 laturi cu plăci de beton iar în față soclu turnat 60cm și sulițele de 1,2m. După ce-mi termină meșterii ce au de făcut, o să mă apuc iar de sudat, asamblez gardul la poziție, sudez profile orizontale (cred că de 30/30/2) și plantez sulițele. O să am destul de sudat dar groază îmi e de vopsit. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 28, 2018 Partajează Postat Iulie 28, 2018 (editat) 15 hours ago, mac01 said: Cu mig-mag sudeaza toata lumea....dar arta sudurii este la electrod! Asa cred doar unii ca sudeaza mig, daca insa iei sudurile la bani marunti...ai surprize mari la mig, mai mari decit la electrod, acolo vezi ca`i ca porcul dar tine, aici arata super bine dar...n`are penetrare si nu tine de 2 bani dar e frumoasa foc! Dupa mine arta sudurii este la WIG insa fintre MIG si MMA, ai dreptate, MMA este mai pretentioasa. Editat Iulie 28, 2018 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Daniel Rotea Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Mig-ul nu prinde bine din cauză că nu sunt setările bine alese,de exemplu eu învăț să sudez cu un ,,pseudo mig mag,, și deja am inceput sa îmi dau seama de multe chestii ,multi începători ca și mine setează o tensiune mai joasă ca să nu ardă materialul din cauza asta nu este penetrat materialul și la unele îmbinări contează foarte mult unghiul pistoletului daca nu îl ții cum trebuie nu este penetrat materialul ambelor piese. Cred că sudura mig mag adevărată nu este așa ușoară precum pare. Unul dintre motivele pt care este mai aspectuoasa este și faptul că distanța între mana și arc este mica ,spre deosebire de electrod unde distanta este mult mai mare . Asta pare să fie și un aspect din care pare să fie ușoară.... Din pct de vedere aspect ,viteza lucru, penetrare si cred că și costuri ,mig mag este cel mai bun . Părere personală, nu dați cu pietre către pianist.... :))) Link spre comentariu
Vizitator bunciuleo Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Aveti aici tipuri de sudura. Solzi este cea mai frumoasa, Tau cea mai rezistenta. https://pasteboard.co/IuMYmTP.png Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum