bmwh548 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Pe la noi se gasesc cu tot cu suportul ceramic la vreo 8-9 lei. Nu tin minte exact puterea. Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 17, 2016 Autor Partajează Postat Martie 17, 2016 O nimica toata costa. Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Am sigur un resou ca in postarea #25, este functional...trebuie sa-l caut. Mai am reziste de la cuptoare de paine de 600W fiecare (am mai multe bucati.). Apoi vreau sa folosesc generatorul de semnal din super-multi-testerul cu atmega pentru a afla puterea de iesire din amplifururi, masurand tensiunea pe iesire. Mai ramane sa vad cum stabilesc nivelul distorsiunilor, ca n-am osciloscop...Cred ca ma agit de pomana, fara osciloscop o sa am eroare mare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Garantat. Mai stiu eu o postare unde omul spunea ca ampliful lui scoate 400W/4 ohm, deoarece el masura la iesire 41V cu multimetru digital, etajul final fiind alimentat in gol la +/-47Vcc... Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 18, 2016 Autor Partajează Postat Martie 18, 2016 @silviutu aerotarma romaneasca are 2 rezistente de 1000W/220V, adica 48 ohmi. In piata se gasesc rezistente pt. aparate de incalzit (numai nichelina), de diferite puteri, la 5 lei/buc. pai de la 48 de ohmi la 2 sau 4 ohmi cate resouri trebuiesc in paralel? Link spre comentariu
adydep Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 (editat) Am sigur un resou ca in postarea #25, este functional...trebuie sa-l caut. Mai am reziste de la cuptoare de paine de 600W fiecare (am mai multe bucati.). Apoi vreau sa folosesc generatorul de semnal din super-multi-testerul cu atmega pentru a afla puterea de iesire din amplifururi, masurand tensiunea pe iesire. Mai ramane sa vad cum stabilesc nivelul distorsiunilor, ca n-am osciloscop...Cred ca ma agit de pomana, fara osciloscop o sa am eroare mare. Va rog însă să retineti ca acel reșou este legendarul reșou marca "Popular",care a facut istorie .Oare cate generatii de studenti a incalzit,in Epoca de aur? Editat Martie 18, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 18, 2016 Autor Partajează Postat Martie 18, 2016 In epoca de aur faceam resouri di BCA Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Poza 2 din postul 16 ....are 9 bucati de 2,5 ohmi fiecare...este construita special ca sarcina audio....combinatii serie/paralel fac valoarea dorita...cu ventilatie-obligatoriu!-se pot vehicula pana la 9 amperi fara modificarea semnificativa a valorii rezistentei ....bineinteles , este loc de mai bine.... Link spre comentariu
vera Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 (editat) @silviutu, din acele 2 rezistente se vor face max. 24 (atat permit izolatorii ceramici), care se vor cupla serie/paralel, obtinandu-se valorile care intereseaza. Am ales varianta cu aeroterma, deoarece iese un banc de rezistente compact, are motorul care este silentios si vehiculeaza un volum mare de aer, totul fiind calculat (la 2000W), ca fluxul de aer sa nu depaseasca 70 gradeC (nu frige la mana-am sa masor temperatura exact). Nu cred ca voi ajunge sa o utilizez la 2000W, poate cateva sute. Editat Martie 19, 2016 de vera Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 @silviutu, din acele 2 rezistente se vor face max. 24 (atat permit izolatorii ceramici), care se vor cupla serie/paralel, obtinandu-se valorile care intereseaza. Am ales varianta cu aeroterma, deoarece iese un banc de rezistente compact, are motorul care este silentios si vehiculeaza un volum mare de aer, totul fiind calculat (la 2000W), ca fluxul de aer sa nu depaseasca 70 gradeC (nu frige la mana-am sa masor temperatura exact). Nu cred ca voi ajunge sa o utilizez la 2000W, poate cateva sute. ai ales bine. resourile sunt pentru facut mancare. Mare chinuiala pentru nimic, cu un reseu rezolvi problema, e pacat de radiatoar unde gasesti resou de 4 ohmi? Link spre comentariu
djvas Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 @ Silviutu Uita de resou. Ce ai construit tu este o solutie net superioara. Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 @ Silviutu Uita de resou. Ce ai construit tu este o solutie net superioara. da. numai resourile alea nu stateau prin atelier!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum