silviutu Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Ca sa nu dau foc la casa am construit acest banc de rezistente 2 x2000 w 4 ohmi, Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 De ce " x 2 " ? ca doar nu testezi ambele canale in acelasi timp... Cred ca te-a costat o avere.... Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 14, 2016 Autor Partajează Postat Martie 14, 2016 Am testat si 2 o data sa vad daca tine sursa sau traful, le pun in paralel cand testez amplificatoatele pe 2 ohmi. am cheltuit vreo 200 si ceva de euri. Link spre comentariu
zal Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Sîrmele sînt cam subţiri. Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 14, 2016 Autor Partajează Postat Martie 14, 2016 am pus de 2,5 mm am sa le dublez . Link spre comentariu
zal Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Ptr 2kW eu aş pune liţată de 6mm minim. Link spre comentariu
Mli Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Mare chinuiala pentru nimic, cu un reseu rezolvi problema, e pacat de radiatoare Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 14, 2016 Autor Partajează Postat Martie 14, 2016 Mare chinuiala pentru nimic, cu un reseu rezolvi problema, e pacat de radiatoare cand vine clientul in atelier si te vede cu resoul !!!! o ia la fuga. Link spre comentariu
spark Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 am vazut pentru surse laborator si incarcatoare acumulatori ca se poate construi foarte usor un ""dummy load""__sarcina artificiala pentru amplificatoare audio nu se poate folosi ca sarcina un montaj cu mosfet__????????? Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 14, 2016 Autor Partajează Postat Martie 14, 2016 Eu nu stiu si nici nu am vazut. am facut ce am mai vazut si eu pe la altii. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 am vazut pentru surse laborator si incarcatoare acumulatori ca se poate construi foarte usor un ""dummy load""__sarcina artificiala pentru amplificatoare audio nu se poate folosi ca sarcina un montaj cu mosfet__????????? Sarcina electronica cu mosfet este pentru DC. Cel putin cele "ieftine"... ma rog in categoria de pret de cateva sute de EURO. Sunt si sarcini pentru AC/DC dar nu vrei sa stii cat costa. Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 14, 2016 Autor Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Sarcina electronica cu mosfet este pentru DC. Cel putin cele "ieftine"... ma rog in categoria de pret de cateva sute de EURO. Sunt si sarcini pentru AC/DC dar nu vrei sa stii cat costa. daca costa mult inseamna ca e buna asta pe care am facuto. radiatorii i-am avut gratis . Editat Martie 14, 2016 de silviutu Link spre comentariu
djvas Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Este foarte ok sarcina facuta de tine. Eu i-as face si un front panel cu conectori uzuali audio ..SpeakOn, Binding Post si o iesire BNC pentru osciloscop/analizor. Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 14, 2016 Autor Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) tre sa-i pun pe exterior undeva, nu la gura tunelului, pe acolo trece aerul de la un ventilator 120x120mm eu repar mai mult amplificatoare auto , copiii astia pe aici au transformat masinile in discoteci. Editat Martie 14, 2016 de silviutu Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Faina teraba, dar din pacate radiatoarele au talpa prea subtire ca ansamblul sa fie optim. Ai inauntru tunel de aer, dar pacat ca rezistentele de pe laterale sunt puse neoptimizat., iar lamelele sunt pe exterior. Plus ca aluminiul e cam subtire si neventilat. Dar se poate upgrada, mai recuperezi tu radiatoare, le slefuiesti bine si le prinzi pe placile laterale. Care e variatia cu temperatura? Oricum dupa cum arata in mod sigur rezista la puteri uzuale fara probleme. Eu am facut treaba mai ieftin, m-am apucat sa lipesc rezistente de cuptor din konstantan. Sincer nu am incercat sa incalzesc una singura, dar in mod uzual cat am dat maxim in ea, cu 1kW nu a variat semnificativ rezistenta. Sub1%. https://dl.dropboxusercontent.com/u/13402925/nu%20trebuie%20sterse/forum/lm3886/poze/DSC_6965_sarcina.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum