Vizitator faraonu23 Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 De ceva timp incerc sa fac update la biosu de la placa mai sus mentionata, m-am tot uitat pe net iar la altii vad ca in acel q flash are optiuni sa scrie biosurile de pe stikuri usb sau de pe hard. La mine apare numa floppy, am incercat mai multe stikuri toate formatate in fat, fat32 si nimic numai floppy. Am incercat si in windows unde se deschide o pagina ca cea de la bios dar nici aia nu face nimic. Cum pot sa fac update la acest bios? fiind foarte vechi biosu la placa chiar primul de cand a fost fabricata Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 De pe aceste linck-uri de mai jos....ati luat softul de bios ??? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2407#bios http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2581#bios Link spre comentariu
Vizitator faraonu23 Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 am luat toate versiunile de bios de acolo si nu merge cu niciuna Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 am luat toate versiunile de bios de acolo si nu merge cu niciuna Le-ati luat pe toate si de la rev: 1.0 si de la rev: 2.0 ??? Link spre comentariu
Vizitator faraonu23 Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 doar de la rev 1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) doar de la rev 1 Atunci puteti sa incercati si cu cele de la rev: 2.0. O seara buna va doresc ! Editat Martie 14, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Aici pentru update de bios ai 2 optiunii 1 cu floppy 2 cu programator Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Instaleaza utilitarul @bios, si incearca si asa vezi tot nu vrea? Link spre comentariu
ovy83 Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 din experienta va spun,numai cu floppy merge.pana la urma ce-i asa de greu? trebuie un FDD bun si o disketa buna. se formateaza discheta,se scrie pe ea continutul si se face update. in momentul cand scrieti discheta este bine sa o probati,sa nu fie probleme mai tarziu,in timpul update-ului. Atentie! versiunea de bios se foloseste numai cea de la versiunea placii de baza! daca este rev.1 pai numai de la acea versiune de placa il download-ati.o singura greseala si o sa vedeti numai ecran negru...sau scos cipul de bios si reprogramat pe un programator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum