Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema update bios Gigabyte GA-VM900M rev: 1.0

Vizitator faraonu23

Postări Recomandate

Vizitator faraonu23

De ceva timp incerc sa fac update la biosu de la placa mai sus mentionata, m-am tot uitat pe net iar la altii vad ca in acel q flash are optiuni sa scrie biosurile de pe stikuri usb sau de pe hard. La mine apare numa floppy, am incercat mai multe stikuri toate formatate in fat, fat32 si nimic numai floppy. Am incercat si in windows unde se deschide o pagina ca cea de la bios dar nici aia nu face nimic. Cum pot sa fac update la acest bios? fiind foarte vechi biosu la placa chiar primul de cand a fost fabricata

post-252665-0-05603100-1457974275_thumb.jpg

post-252665-0-65575300-1457974275_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• pop_ady44

1

• Florinel TV

1

• ovy83

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am luat toate versiunile de bios de acolo si nu merge cu niciuna

Le-ati luat pe toate si de la  rev: 1.0 si de la rev: 2.0  ???

Link spre comentariu

doar de la rev 1

Atunci puteti sa incercati si cu cele de la rev: 2.0.

O seara buna va doresc !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

din experienta va spun,numai cu floppy merge.pana la urma ce-i asa de greu? trebuie un FDD bun si o disketa buna. se formateaza discheta,se scrie pe ea continutul si se face update. in momentul cand scrieti discheta este bine sa o probati,sa nu fie probleme mai tarziu,in timpul update-ului.

Atentie! versiunea de bios se foloseste numai cea de la versiunea placii de baza! daca este rev.1 pai numai de la acea versiune de placa il download-ati.o singura greseala si o sa vedeti numai ecran negru...sau scos cipul de bios si reprogramat pe un programator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări