fane Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Buna am un audi A4 din 96 si nu a fost prevazut cu inchidere din telecomanda am un modul de inchidere dar nu stiu unde vine legat pe masina si nu am gasit nicaieri schema electrica a masinii. are geamuri si oglinzi electrice si cred inchidere pe vacuum,ma puteti ajuta cu o schema? Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 se leaga direct in mufa de la compresor in portbagaj,la compresor ai doua fire pe care vine curent cand inchizi si deschizi din cheie,nu pot sa-ti spun acum care, doar sa prind un audi sau golf 3 dar cu o lampa de control le poti gasi usor. ps.pune o poza cu mufa compresorului ca sunt mai multe modele. Link spre comentariu
Vizitator Cristi Holban Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 si eu intampin prb.la legarea unei inchideri...ma puteti ajuta si pe mine cu ceva info? Link spre comentariu
piciorang ovidiu Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 masina are pe portiere un buton de inchidere/deschidere acolo se poate lega prin 2 relee. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 nu ovidiu,asta nu are buton.legatura se face cum a spus dl densusanu.baiul este ca sunt vreo 4 modele . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum