Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv portabil Wetekom 307140

laur82

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• laur82

30

• Florinel TV

12

• adydep

10

• naetv

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Filtrul incercuit de dumneavoastra este de 5,5.

atunci trebuie schimbate intre ele acolo trebuie sa fie de 6,5 ca sa mearga pe norma DK

Link spre comentariu

O sa le schimb intre ele. Multumesc pentru ajutorul acordat! Revin cu detalii cind o sa-l montez. V-am postat si poza alimentatorului. Merge sa iau 12v direct din el? Mai am o problema ca nu am facut rost de FUS k2960.

Editat de onoselaurentiu
Link spre comentariu

O sa le schimb intre ele. Multumesc pentru ajutorul acordat! Revin cu detalii cind o sa-l montez. V-am postat si poza alimentatorului. Merge sa iau 12v direct din el? Mai am o problema ca nu am facut rost de FUS k2960.

pune o poza cu alimentatoru sa vad daca este cu curent continu,ca daca este cu alternativ nu merge si fara fus sar putea sa se auda foarte putin

Link spre comentariu

Am montat convertorul, are sunet bun dar se aude un barait in fundal.

Am un tv orion in care am  un FUS F1057. Merge acesta? Orionul are ambele filtre de 5.5 si 6.5.

Editat de onoselaurentiu
Link spre comentariu

Am rafacut totul cum a fost si baraitul persista, am bagat convertorul din nou in circuit si merge bine. Am montat si fus-ul vechi inapoi, am avut impresia ca, cu fus-ul din tv-ul orion unele posturi nu le prinde bine. Exista posibilitatea ca FUS-ul sa influenteze captarea posturilor.

Link spre comentariu

Am constat ca acel paratit persista si cu alta sursa mai buna. L-am bagat pe cablu si pe uif dispare acel parait.Totusi cred ca trebuie schimbat fus-ul. Nu inteleg de ce nu vrea cu f1057. Oare o avea alta configuratie la pini fata de cel din tv? O sa caut si un k2960 sa fac proba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări