Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv portabil Wetekom 307140

laur82

Postări Recomandate

N-am zis nimic de meniu. L-a cel de alaturi am schimbat normele. Presupun ca m-am exprimat gresit de s-a inteles asa. Eu ii facusem proba si celui de alaturi pe antena de camera sa vad daca are acelasi simptom si cand am vazut ca are sunet am intrat in meniu sa vad pe ce norma este.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• laur82

30

• Florinel TV

12

• adydep

10

• naetv

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

si daca are filtru pe tv de 5,5 atunci filtrele de la convertoru de mai jos trebuie schimbate cum leam notat eu cu rosu

Buna observatia,multumesc.Filtrele sunt pe schema pentru intrare cu 5,5 si iesire in 6,5.In situatia tv-ului (intra 6,5 /da in 5,5)trebuiesc inversate.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Maine plec in cautare de convertor sau de piese,depinde ce o sa gasesc si revin si cu rezultatul muncii.Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat!

Editat de onoselaurentiu
Link spre comentariu

Nu merge Domnule Bughiu fara convertor,deoare are bobina de demodulare,acordata pe 5,5Mhz.Adaugand filtru de SFE6,5,trebuie reacordata si bobina,si se pierde acordul pe 5,5Mhz.

Pai ...''doi iepuri dintr-un foc '' nu cred ca o sa impuste cu acel tv AN!! Nu va merge deloc bine nici pe cablu nici pe tvr1 !!! Eu ziceam  sa-l ''dibuiasca'' pentru cablu doar!! Nu sa adauge filtru ,ci sa-l schimbe ,in functie de ...semnalul(5,5 sau 6,5) de cablu si sa ''traga'' bobina in parametri cat de cat,cautarea programelor banuiesc ca se face manual,nu o fi aparat digital sa aiba nevoie de CAF(AFT)automat . Doar nu o sa-i faca sunetul numai pt...... tvr1,care ,curios lucru merge inca analogic,spune domnul ,in zona dumnealui!!  :56

Link spre comentariu

Am facut rost de un convertor. Ca sa-l montez trebuie sa scos filtru de 5.5 din tv? Problema este ca nu stiu unde este alimentarea, nu are decat un fir care se duce in intrarea filtrelor iar masa se vede clar. Cu el a fost tras in banda un tv alfa rusesc dar nu stiu cum a fost conectat.

Editat de onoselaurentiu
Link spre comentariu

in colt , in capatul rezistentei , ai 9-12V alimentare , pe latura cealalta unde este mult fludor este masa - firul alb este intrare-iesire si se leaga la filtrul de 5,5

Link spre comentariu

uite asa vine pus firu cu rosu este plus 10v sau 12v

firu rosu este 12v

firu negru este masa lipit pe pini selectorului la tabla acestuia

firu alb se lipeste pe filtru din tv inteun capat si daca nu merge atunci se muta in celalalt capat

si pune o poza cu spatele placi in zona selectorului

post-223979-0-16829900-1458410303_thumb.jpg

Link spre comentariu

Deci firu negru se lipeste acolo unde am incercuiteu cu rosu.

pune o poza cu alimentatoru unde are lipit aptipildul (eticheta) sa vedem daca se poate lipi direct + de la convertor

si ce tranzistor are pe convertor , si spune ce filtru este ala incercuit cu rosu de mine

post-223979-0-59439300-1458411548_thumb.jpg

post-223979-0-99295100-1458412147_thumb.jpg

Link spre comentariu

Tranzistorul este C2717. Ati facut un pic de confuzie nu este nici un fir negru , este umbra celui alb. Filtrul este cel de 5.5.

Poza alimentatorului.

post-221866-0-51150300-1458414569_thumb.jpg

Editat de onoselaurentiu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări