Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv portabil Wetekom 307140

laur82

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• laur82

30

• Florinel TV

12

• adydep

10

• naetv

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O sa incerc sa gasesc si FUS-ul. Dar modelul pe care l-ati mentionat mai sus are 5 pini iar cel din tv parca doar trei si este rotund.

are tot 5 pini  :reytre si ala din tv

Link spre comentariu

Recomand schema 2,cu divizor în bază.Bobina se realizează pe o carcasă cu miez reglabil,utilizată in tv a/n românești;CuEm de 0,1 sau mai subțire.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Vad ca pe net nu prea se mai gasesc convertoare de sunet. Are cineva si o schema sa pot face unul?

Inlocuieste filtrul de 6,5 cu unul de 5,5 ,poate va scuteste de alte alea.....

Link spre comentariu

Nu merge Domnule Bughiu fara convertor,deoare are bobina de demodulare,acordata pe 5,5Mhz.Adaugand filtru de SFE6,5,trebuie reacordata si bobina,si se pierde acordul pe 5,5Mhz.

Link spre comentariu

Nu merge Domnule Bughiu fara convertor,deoare are bobina de demodulare,acordata pe 5,5Mhz.Adaugand filtru de SFE6,5,trebuie reacordata si bobina,si se pierde acordul pe 5,5Mhz.

asa este merge doar cu convertor si schimbat fus 

Link spre comentariu

FUS înlocuit cu K2960,tras cu sîrme scurte,deoarece FUS-ul original e metalic și rotund.Montat convertor din 6,5 în 5,5.Tv-ul ăsta are meniu? :scarpin. eu nu cred :rade:

colegu el sa referit la alt tv din bucatarie la care are si meniu , nu la ala mic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări