Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv portabil Wetekom 307140

laur82

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• laur82

30

• Florinel TV

12

• adydep

10

• naetv

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am montat tv-ul pe cablu si pe vh si uhf prinde bine si cu sunet. Pe antena de camera prinde decat tvr1 pe banda vh si fara sunet.Am montat antena de camera pe tv de la bucatarie si acesta prinde tot tvr1 dar cu sunet. Am intrat in meniul tv-ul si am vazut ca este in norma de sunet dk, l-am schimbat in B/G si nu mai avea sunet. De aici deduc ca tv-ul portabil nu are decat norma B/G. Acest tv va fii utilizat pe antena de camera. Va atasez si doua imagini.

post-221866-0-37261300-1457951796_thumb.jpg

post-221866-0-63549400-1457951811_thumb.jpg

Link spre comentariu

Momentan nu l-am desfacut pentru ca nu am nici o schema a lui.FUS-ul cu ce ar trebui sa-l inlocuiesc? Bineinteles cu alt FUS dar de care?

Editat de onoselaurentiu
Link spre comentariu

FUS înlocuit cu K2960,tras cu sîrme scurte,deoarece FUS-ul original e metalic și rotund.Montat convertor din 6,5 în 5,5.Tv-ul ăsta are meniu? :scarpin. eu nu cred :rade:

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Alea sunt niște jucării, nu veți găsi scheme la așa ceva, se pot scoate schemele lor doar după integratele utilizate în diversele blocuri.... ce meniu să mai aibă când căutarea se face manual cu un potențiometru ? 

Link spre comentariu

Puneți ceva poze cu placa lui, dacă se poate de aproape și clare. Eventual numiți integratele folosite în partea de TV. Altfel vorbim din presupuneri...un convertor de normă de sunet e cel mai simplu de montat, dar trebuie văzut ce și cum aveți pe acolo...

Link spre comentariu

Am montat tv-ul pe cablu si pe vh si uhf prinde bine si cu sunet. Pe antena de camera prinde decat tvr1 pe banda vh si fara sunet.Am montat antena de camera pe tv de la bucatarie si acesta prinde tot tvr1 dar cu sunet. Am intrat in meniul tv-ul si am vazut ca este in norma de sunet dk, l-am schimbat in B/G si nu mai avea sunet. De aici deduc ca tv-ul portabil nu are decat norma B/G. Acest tv va fii utilizat pe antena de camera. Va atasez si doua imagini.

nu se mai prinde decit tvr1 pe antena clasica cu tv analog si se pare ca va disparea si asta

ala este color ? ca vad scris pe el sistem PAL- BG , deci clar are numai BG - eu le stiam alb-negru - poze cu placa ar fi mai mult decit edificatoare

poti incerca intii doar convertor si apoi daca este necesar si FUS-ul schimbat

"E construit cu CD5151CP sau echivalent."

color ?

vezi ca poti edita , nu trebuie alta postare la 2-3 minute

o schema cu AN5151/KA2915 tv alb-negru

TV mic A-N.rar

Editat de naetv
Link spre comentariu

Are un SFE5,5,și o bobină demodulator,acordată tot pe 5,5Mhz.Nu merge decât cu convertor;montarea peste SFE5,5 a unui SFE6,5,obligă la "sucirea"bobinei,deci pierderea acordului pe 5,5Mhz. Nu-i color domnule Nae,e alb/negru,construit cu CD5151CP sau echivalent(parcă un KA...)

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

color ?

Este alb/negru.....  ,,S/W Fernseher,, (S/W în germană = Schwarz/Weiss ). Acel TV e o ,,chinezărie,, fără pretenții, se găsesc și acum pe la 70-80 Lei.....

Link spre comentariu

Are un SFE5,5,și o bobină demodulator,acordată tot pe 5,5Mhz.Nu merge decât cu convertor;montarea peste SFE5,5 a unui SFE6,5,obligă la "sucirea"bobinei,deci pierderea acordului pe 5,5Mhz.

Nu-i color domnule Nae,e alb/negru,construit cu CD5151CP sau echivalent(parcă un KA...)

Este alb/negru.....  ,,S/W Fernseher,, (S/W în germană = Schwarz/Weiss )

eu am vazut pe spate  System PAL B/G

Am văzut și eu PAL/BG pe etichetă, dar chinezul n-a fost atent și datele înscrise acolo se contrazic...

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări