dj_bryz Postat Martie 16, 2016 Autor Partajează Postat Martie 16, 2016 cand am slefuit ultima data o incinta de 20L la mana......pot spune ca mi-a luat 2 zile 8 ore pe zi...ca sa iasa cum am vrut. Link spre comentariu
vivian Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Superbe... Nu inteleg de ce nu lucrezi la ambele in acelas timp. Mie imi este mai comod si mai practic...de, fiecare cu stilul lui. Cind sunt gata da un semn Vin si eu la o auditie. Link spre comentariu
of-of Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Foarte frumos. Eu nu as folosi insa socket head, nu au finete. Cauta button socket head screw, o sa-ti placa. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 17, 2016 Autor Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) Superbe...Nu inteleg de ce nu lucrezi la ambele in acelas timp. Mie imi este mai comod si mai practic...de, fiecare cu stilul lui.Cind sunt gata da un semn Vin si eu la o auditie.Praful este principala problema....am decis sa fac doar una ca sa am toata atentia asupra ei.Dau un semn..sigur.Foarte frumos.Eu nu as folosi insa socket head, nu au finete. Cauta button socket head screw, o sa-ti placa.Pot pune orice surub..stiu...dar sincer nici nu am cautat.Mersi de sfat Editat Martie 17, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
Luca Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 I-ai refacut filtru dupa ce iai schimbat tweeterele ? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Aprilie 11, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2016 (editat) Nu a fost nevoie. Am aceiasi impedanta,acelasi spl si la ce frecventa imi taie mie filtrul,o reda si un difuzor de casetofon vechi. Editat Aprilie 11, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum