dj_bryz Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 (editat) Pentru ca am vazut niste poze pe net cu "fratioarele" mai mari tmr 160 reconditionate ....am spus sa fac si eu o schimbare. TMR 160: De la asta : La asta: TMR 80: Momentan am doar una terminata........insa zilele urmatoare sunt gata si cu cealalta. Am acoperit fibra furnirului cu chit si am slefuit fata de aluminiu la medii si marginea wooferului. Dupa toate astea....am trecut la vopsirea cu niste spray-uri mai "speciale".(nu dispun de locul necesar pentru pistol de vopsit...si asa am facut dezastru) Partea frumoasa este finishul......un spray cu lac ..foarte interesant! Maine il aplic Cam asa arata inainte : Cam asa incepe schimbarea: Asa arata acum: Editat Martie 13, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
quasimodo Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 felicitari , mie unul imi place ce a iesit , oricum arata muuult mai bine decat ce era inainte..........ce vopsea ai folosit ? eu foloseam spray-uri de la genius pro cu rezultate excelente...... Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 15, 2016 Autor Partajează Postat Martie 15, 2016 Sunt niste spray.uri de la hornbach.Nu sunt foarte scumpe ..dar au uscare foarte rapida....1 strat in 10 minute....iar dupa al treilea strat chiar daca nu ramane amprenta la atingere...tot trebuie lasat pana a doua zi. Pentru o incinta am luat 2 tuburi albe,unul de grund..(m.am bazat pe chitul dat inainte si pe slefuire) si unul de lac. Cel auriu ajunge pentru 2 perechi de incinte. Link spre comentariu
enderman Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Si mie imi place foarte mult cum ti-au iesit. Poti sa ne spui mai detailat de care chit, grund, vopsea si lac ai folosit? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 15, 2016 Autor Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) Si mie imi place foarte mult cum ti-au iesit. Poti sa ne spui mai detailat de care chit, grund, vopsea si lac ai folosit? Chitul este C53101 de la Kober "uscare rapida" 8h spun ei.....dar depinde de strat. Cum eu am astupat doar fibra frunirului...in 3 ore am slefuit. Spray-urile sunt 18ron/buc... alb,lac,grund si 26ron/buc.. auriu upload a gif Editat Martie 15, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Felicitari, arata foarte bine! Link spre comentariu
enderman Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Lacul si auriul in ce ordine le-ai dat? Auriul nu e tot lac? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 16, 2016 Autor Partajează Postat Martie 16, 2016 Auriul este dat fara lac. Nu am vrut sa fie chiar asa lucios auriul....si asa el are luciul lui. Felicitari, arata foarte bine!Mersi....sper sa imi fac timp si pentru cealalta..ca vad cum trece saptamana.. Link spre comentariu
quasimodo Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 (editat) mie de slefuit mi-e scarba , iasa mizerie multa mai ales ca sunt ca tine , si trebuie sa le fac in casa caci nu am unde , locuind la et 6 in bloc ................pe holul blocului nu pot iesi ca ma iau la bataie vecinii Editat Martie 16, 2016 de quasimodo Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 16, 2016 Autor Partajează Postat Martie 16, 2016 Stiu..nici eu nu pot pe hol. In balcon am slefuit si era un praf de nu vedeai..cu geamul deschis. Din 10 in 10 min.scuturam masca. Link spre comentariu
adrian lucian Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 De ce nu slefuit ud? Este hartie abraziva dedicata si zemuri dedicate (vezi de la Kober chit cu uscare rapida) Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 16, 2016 Autor Partajează Postat Martie 16, 2016 (editat) Acelasi chit il am si eu..asa scrie pe el...dar depinde de strat. Eu am stat 3 ore pentru maxim 1mm de chit aplicat..(cat pot avea adanciturile din fibra lemnului?!) El este tare la atingere si dupa 3 ore...dar sunt sanse mari sa ramana lipit de abraziv...si ai stricat tot.nu am timp penttu slefuire "uda"....poate o sa incer alta data.mersi Editat Martie 16, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Sunt curios, cu ce ai slefuit? Sa nu imi spui ca ai slefuit manual. O sa vreau sa vad si eu daca se poate cum arata si cum suna cand sunt gata . Daca se poate bineinteles. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 16, 2016 Autor Partajează Postat Martie 16, 2016 Normal ca se poate. Esti invitatul meu. Sa mananci ceva usor inainte...sau deloc.....ca am niste unde "straine" pe la 28hz daunatoare...daca ai stomacul plin. Da...glumesc...o sa ascultam ceva frumusel. De ce mai intrebi de slefuit? Cunosti bine ca nu am facut-o la mana...si ca am scula. Link spre comentariu
quasimodo Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 (editat) aaaaa pai zi asa , eu credeam ca manual de asta ziceam ca mi-e scarba de slefuit Editat Martie 16, 2016 de quasimodo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum