Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

New design T+A Criterion TMR 80

dj_bryz

Postări Recomandate

Pentru ca am vazut niste poze pe net cu "fratioarele" mai mari tmr 160 reconditionate ....am spus sa fac si eu o schimbare.

TMR 160: De la asta : Posted Image

La asta:Posted Image

Posted Image

Posted Image
TMR 80: Momentan am doar una terminata........insa zilele urmatoare sunt gata si cu cealalta.
Am acoperit fibra furnirului cu chit si am slefuit fata de aluminiu la medii si marginea wooferului.
Dupa toate astea....am trecut la vopsirea cu niste spray-uri mai "speciale".(nu dispun de locul necesar pentru pistol de vopsit...si asa am facut dezastru)  :rade:
Partea frumoasa este finishul......un spray cu lac ..foarte interesant!
Maine il aplic
Cam asa arata inainte :
Posted Image

Cam asa incepe schimbarea: 
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Asa arata acum:Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image Posted Image

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_bryz

10

• quasimodo

3

• enderman

2

• adrian lucian

1

Top autori în acest subiect

felicitari , mie unul imi place ce a iesit , oricum arata muuult mai bine decat ce era inainte..........ce vopsea ai folosit ? eu foloseam spray-uri de la genius pro cu rezultate excelente......

Link spre comentariu

Sunt niste spray.uri de la hornbach.Nu sunt foarte scumpe ..dar au uscare foarte rapida....1 strat in 10 minute....iar dupa al treilea strat chiar daca nu ramane amprenta la atingere...tot trebuie lasat pana a doua zi. Pentru o incinta am luat 2 tuburi albe,unul de grund..(m.am bazat pe chitul dat inainte si pe slefuire) si unul de lac. Cel auriu ajunge pentru 2 perechi de incinte.

Link spre comentariu

Si mie imi place foarte mult cum ti-au iesit.

Poti sa ne spui mai detailat de care chit, grund, vopsea si lac ai folosit?

Chitul este C53101 de la Kober "uscare rapida" 8h spun ei.....dar depinde de strat.

Cum eu am astupat doar fibra frunirului...in 3 ore am slefuit.

Spray-urile sunt 18ron/buc... alb,lac,grund si 26ron/buc.. auriu

Posted Image Posted Image

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Auriul este dat fara lac. Nu am vrut sa fie chiar asa lucios auriul....si asa el are luciul lui.

Felicitari, arata foarte bine!

Mersi....sper sa imi fac timp si pentru cealalta..ca vad cum trece saptamana..
Link spre comentariu

mie de slefuit mi-e scarba , iasa mizerie multa mai ales ca sunt ca tine , si trebuie sa le fac in casa caci nu am unde , locuind la et 6 in bloc ................pe holul blocului nu pot iesi ca ma iau la bataie vecinii  :aut:

Editat de quasimodo
Link spre comentariu

Acelasi chit il am si eu..asa scrie pe el...dar depinde de strat. Eu am stat 3 ore pentru maxim 1mm de chit aplicat..(cat pot avea adanciturile din fibra lemnului?!) El este tare la atingere si dupa 3 ore...dar sunt sanse mari sa ramana lipit de abraziv...si ai stricat tot.nu am timp penttu slefuire "uda"....poate o sa incer alta data.mersi

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Sunt curios, cu ce ai slefuit?

Sa nu imi spui ca ai slefuit manual.

O sa vreau sa vad si eu daca se poate cum arata si cum suna cand sunt gata .

Daca se poate bineinteles.

Link spre comentariu

Normal ca se poate. Esti invitatul meu.

Sa mananci ceva usor inainte...sau deloc.....ca am niste unde "straine" pe la 28hz daunatoare...daca ai stomacul plin.

Da...glumesc...o sa ascultam ceva frumusel.

De ce mai intrebi de slefuit? Cunosti bine ca nu am facut-o la mana...si ca am scula. :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări