Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema televizor crt iryder

Vizitator Lucifér Lucifér

Postări Recomandate

Hmmm 30 de lei... Cam atat au ajuns sa valoreze anii de studiu domnilor  :aplauze

Daca scadem condensatorii, finalul de linii, curentul, decapantul, fludorul, etc, primim cam cat primeste bacsis baiatul care livreaza pizza  :rade:

Editat de spiderflash
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spiderflash

9

• adydep

4

• dan-a2

3

• cornel1962

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Hmmm 30 de lei... Cam atat au ajuns sa valoreze anii de studiu domnilor  :aplauze

Daca scadem condensatorii, finalul de linii, curentul, decapantul, fludorul, etc, primim cam cat primeste bacsis baiatul care livreaza pizza  :rade:

Cam da ... :scarpin cand aud clientii  ca >> daca e  mai scump de 50 lei reparatia  i-mi iau altul nou i-mi vine sa-i dau cu tv . in cap !!

Link spre comentariu

Da..., dar n-avem studii cum au manelistii , de exemplu sau ca si parlamentarul care fiind intrebat de reporter :<ce parere aveti in legatura cu faptul ca s-a constatat ca apa din Bucuresti contine 66% hidrogen si 33% oxigen? raspuns:" ar trebui luate masuri"!> :rade:

eu sub 50ron minim nici nu ma dau jos din pat,indiferent ce defect are tv-ul

Vedeti ca mai era unu' care nu se da jos din pat si dupa aia l-o  "cazat" la puscarie impreuna cu ex-primarul Apostu (omul de incredere al lui B**)

Vorbind la modul serios, sunt de acord cu d-voastra.

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

Multi spuneti ca nu va sinchisiti pt 30 ron  eu spun ca un tv crt cu diagonala de 54 cm  de vinde cu 50 maxim 100ron in stare buna  ,un prieten de al meu a cumparat acum 1 an un teletech cu 50 ron si functioneaza perfect ,daca dumneavoastra ati studiat ati studiat pentru ca a fost placerea dumneavoastra  (sper),maine e posibil ca toate electronicele sa fie facute numai din nanointegrate care nu mai pot fi servisate  ,atunci ce spuneti? am pierdut 20-40 de ani din viata mea ? 

Asta e vremurile se schimba  , poate ca acum cativa ani ofereai 300ron pt o reparatie la un tv  dar acum daca il cumperi bun cu 70-80 ron  ,cat sa platesti mai mult de 50 ron?Multi oameni muncesc o zi intreaga fara oprire pt banii astia  ,toti vor bani multi si repede ,dasta nu mai are banu' valoare-ursu' coada.

Editat de Lucifér Lucifér
Link spre comentariu

Când vei pierde mii de ore de studiu și de stat cu ochii în scheme și documentații, ca să ajungi să repari un amărât de TV CRT care se vinde acum pe nimic, o să înțelegi cât valorează munca de depanare.....de ce crezi că nu-și repară toți televizoarele acasă dacă e așa simplu ?  Chiar și noile televizoare ,,deștepte,, mai trebuie reparate, încă nu am ajuns să cumpărăm toți un televizor nou când a expirat garanția de doi ani a celui ,,vechi,,.....

Dacă o reparație de 50-80 Lei la un televizor ți se pare mult, mergi la o reprezentanță auto cu mașina să-ți șteargă o eroare din ECU, și o să regreți că nu ți-a plăcut informatica....

Link spre comentariu

Sunt genul de persoana care ori repar ori stric  ,vreau sa le dau singur de cap  ,  la viata mea am stricat cel putin 30 de telefoane  , 15 pc-uri  ,3 laptopuri  un gps si 2 tablete si ganditi-va ca am 21 de ani   ,dar acum stiu cum functioneaza toate  si le repar si altor persoane cea ce pot eu bineinteles  ,su tv-ul  ori il repar ori il stric oricum nu am dat nici un leu pe el  am reparat si cuptorul meu cu microunde acum cateva luni  si merge perfect  ,mai le nimeresc si eu :))

Link spre comentariu

Nu conteaza ca ai cumparat un obiect pe mai nimic sau chiar gratis , dar reparatia este reparatie , costa , materiale , manopera, etc,....

Am citit toata dezbaterea de pina acum.....cunostinte de electronica spre minim posibil...si sa nu cumva sa  va avem pe constiinta propun colegilor sa nu va mai dea indicatii.

Link spre comentariu

Am gresit eu  am vrut sa spun ca nu se merita o masina ca este prea costisitoare  servisare +taxe+amenzi etc .  si am spus ca mai bine cumpar  un rockrider 520s si ies mai castigat decat o rabla care este precum o gaura neagra  , citatul era raspuns la asta  :

Link spre comentariu

Când vei pierde mii de ore de studiu și de stat cu ochii în scheme și documentații, ca să ajungi să repari un amărât de TV CRT care se vinde acum pe nimic, o să înțelegi cât valorează munca de depanare.....de ce crezi că nu-și repară toți televizoarele acasă dacă e așa simplu ?  Chiar și noile televizoare ,,deștepte,, mai trebuie reparate, încă nu am ajuns să cumpărăm toți un televizor nou când a expirat garanția de doi ani a celui ,,vechi,,.....

Dacă o reparație de 50-80 Lei la un televizor ți se pare mult, mergi la o reprezentanță auto cu mașina să-ți șteargă o eroare din ECU, și o să regreți că nu ți-a plăcut informatica....

Vina este a noastra a celor care ne inghesuim sa dam informatiile stranse cu atata amar de munca, le dam aici pe forumul asta pe mai nimic, fara sa ne intrebam daca cel ce cere, merita sau nu, si cand spun ca daca merita, ma refer la cei care stiu macar sa multumeasca pentru ce au primit, nu dupa ce au primit trec in ofensiva si infrunta cu nerusinare ...

De foarte multe ori, cand intru aici si vad ca se raspunde tuturor fara nici-o deosebire, mi se face greata ... sunt multe de spus, dar ma opresc aici.

Link spre comentariu

Vina este a noastra a celor care ne inghesuim sa dam informatiile stranse cu atata amar de munca, le dam aici pe forumul asta pe mai nimic, fara sa ne intrebam daca cel ce cere, merita sau nu, si cand spun ca daca merita, ma refer la cei care stiu macar sa multumeasca pentru ce au primit, nu dupa ce au primit trec in ofensiva si infrunta cu nerusinare ...

De foarte multe ori, cand intru aici si vad ca se raspunde tuturor fara nici-o deosebire, mi se face greata ... sunt multe de spus, dar ma opresc aici.

Scuze daca am gresit cu ceva  si apreciez foarte mult pe colegii ce m-au ajutat  ,asa mai invat si eu cate ceva. 

Si respect fiecare persoane ce a studiat ani la rand ca sa poata repara un banal TV sau radio.

Eu daca incerc sa repar acel tv o fac pt ca imi place siu vreau sa acumulez  experienta ,si sa am satisfactia ca e reparat de mine ,nimic mai mult.

Editat de Lucifér Lucifér
Link spre comentariu

Daca ati aprecia ajutorul primit, v-ati retine de la comentariile facute referitoare la preturi ... si ganditi-va, ca invatati CATE CEVA, gratis !

Editat de geoky
Link spre comentariu

Multi oameni muncesc o zi intreaga fara oprire pt banii astia  ,toti vor bani multi si repede ,dasta nu mai are banu' valoare-ursu' coada.

Dvs nu intelegeti ca totul se reduce la ce stim sa facem. De ex am o prietena care este jurista, are un salariu foarte bun, desi nu munceste fizic, insa in timp ce acei oameni care muncesc o zi pe 30 de lei se jucau afara, ea invata. Cand cineva plateste pt o reparatie, achita nu piesele si un 10% ci achita timpul depus de acea persoana pt a invata cum se repara un obiect atat de complex cum este un tv, o tableta, etc. 

Eu nu spun ca trebuie luata pielea de pe client, insa conceptia ca pe 30 de lei nu ma dau jos din pat, mi se pare corecta. Eu pt o astfel de reparatie iau 80-100 de lei, nu este pb mea ca acel om poate sa-si cumpere un tv cu 50 de lei, el cand apeleaza la mine, presupun ca si a facut calculele.

Editat de spiderflash
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări