Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe philips 2.1 in masina?

Vizitator lula_canci

Postări Recomandate

Vizitator lula_canci

Am un sistem de boxe 2.1 Philips MMS430. Adaptorul de la 220v are iesire de 18V la 2500mA care intra in subwoofer. As vrea sa-l pun pe masina la 12 V. Stiu ca e o problema pe care multi o vor rezolvata dar caut de vreo 2 zile pe net si prin magazine si nu gasesc nici o solutie. Incep sa ma intreb daca este posibil asa ceva, dar azi am vazut pe net un anunt mai vechi la un adaptor pentru laptop care avea exact iesirea care imi trebuia, dar era din 2003. Va rog mult daca este vreo solutie, de unde pot sa cumpar un asemenea adaptor sau nu stiu, orice. Daca din motive de a nu face reclama sau ceva de genu nu puteti posta va rog email la [email protected] . Multumesc anticipat pentru interes si timp. Apropo sunt din Galati daca conteaza, ma refer la magazine si alea alea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

1

• madkat

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

In primul rand spune cati amperi scrie pe adaptorul tau ca are.

In al doilea rand, s-ar putea sa fi dezamagit de rezultat, daca iti pui 2.1-le in masina.

Tie iti trebuie practic un convertor de la 12V la 18V. Dar cel mai important este sa stii curentul de care ai nevoie.

O solutie ai avea si aici http://www.hi-end.ro/product_info.php?products_id=429 dar sincer nu stiu daca se merita investitia ....

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

sper ca adaptorul tau scoate 18V DC, iti trebuie o sursa ridicatoare de la 12V la 18V, ar trebui sa deschizi un topic la alimentatoare pentru acest convertor. Sistemul merge alimentat si la 12V dar vei avea putere mai mica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări