spark Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Imi puteti da un link spre o schema de termostat electronic (digital) cu display lcd diy am gasit una cu mega8 avea si senzor de presiune , si o caut site-ul de o saptamina si nu il mai gasesc doresc sa il folosesc la un boiler electric ___multumiri cu anticipatie Link spre comentariu
Vizitator TEODOR-CORNEL Raceanu Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Daca mai sunteti interesat, aici [https://www.olx.ro/oferta/termostat-digital-12v-controller-regulator-temperatura-ID6VXLv.html ] gasiti un termostat bun si ieftin. Pe de alta parte, daca puteti sa ma ajutati: La un Boiler 'ELDOM THERMO 150' doresc sa aflu modalitatea de demontare a indicatorului de temperatura aflat in exterior in partea superioara a agregatului (doresc sa-l inlocuiesc cu un dispozitiv mai precis - un termometru electronic). Nu stiu daca are sau nu teaca de protectie, daca este fixat in eventuala teaca prin filetare sau presare, etc. si nu vreau sa-i stric izolatia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum