Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

40-MT31EPA-MAB2HG TCL H32B3803 parola

iuliantv

Postări Recomandate

salutare,tv led TCL H32B3803 cu parola pe meniul de instalare programe,dupa cate am citit pe net ar avea mainboardul din titlu 40-.....,momentan tv-ul este la client, sau incercat parole simple 1111 0000 1234 etc,fara rezultat am cautat ceva meniuri service ,am gasit pentru diferite tv tcl dar se pare ca nu dau rezultat,a intalnit cineva acest tv sau mainboard si stie o parola master pentru el ? va multumesc

si cand te gandesti ca ai cautat fara rezultat ceva ore ,si in cateva secunde dupa postare  gasesti si raspunsul ,asta e zic sa postez si aici poate ajuta,pe cineva,0423 a fost cu rezultat,va multumesc de intentie 

The default password is 1234. The user can change it.The super password is 0423 or 0812 (depending on the platform). If you forget your code, enter the super password to cancel all the current codes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări