Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help! Ce e asta?

Vizitator sir_drinkalot

Postări Recomandate

Vizitator sir_drinkalot

Salut, am primit recent o chestie despre care am crezut ca e tiristor, da io nu am vazut pana acuma tiristor cu doi electrozi de comanda. Am incercat sa caut pe net un datasheet dar nimic :(E fabricat de AEG si mai scrie pe el: T 95 F 700Orice ajutor e bine venit :)PS: Cum il verific daca e bun, profu care mi l-a dat a zis ca e bun, dar mai stii?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator mister_rf

Unul din cei doi ''electrozi de comanda'' este poarta si al doilea masa fata de care se aplica comanda. Si asta deoarece la curenti mari se evita formarea buclei de masa care poate produce declansari false.

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

T95F700 are:Tensiunea de lucru maxima 700VModelul respectiv are probabil parametrii asemanatori cu cei din seriile urmatoare:Seria T80F curent 200Atensiune 900-1200Vcurent de poarta 150-250mAtensiune anod-catod la deschidere max 2.4Viar T102Fcurent 220A tensiunea 200-800Vcurent de poarta 150-200mAtensiune anod catod la deschidere max 2VPoarta este de obicei firul galben, iar masa de comanda este al doilea fir, mai aproape de firul de catod(si are rezistenta ohmica zero fata de catod)Poate ca ai gresit si este seria T195F, la 700V maxcu Imax =450A si 250mA curent de poarta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări