mcl2k6 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Pereche de TGL40/001 de vanzare, 300RON. NU se da la bucata ca n-am ce face cu una, daca imi ramane. Zaa = 4k, Zs = 8ohm, 4 infasurari secundare legate in paralel (deci ar fi o optiune de configurare la 1k / 8 ohm, daca se leaga secundarul cate 2 in paralel, si astea in serie), 3.5kg bucata. Dupa specificatiile constructorului, 40Hz-16kHz (+-1dB) @ 40W, dar cu reactie negativa se poate corecta. Le-am folosit la 6P36S Push-pull, @500V, pana pe la 78W, NFB@20dB, la 30Hz-50kHz / +-1dB, faceau fata cu brio. Are niste prize la primar, sunt folosibile pt. UL. Banuiesc ca sunt 40 si 20%. Se poate folosi la orice amplif PP ce accepta 4k Raa. In afara de 6P36S cred ca se preteaza la EL34, KT88, poate GU50. Un tip finlandez a obtinut 120W cu PL509 din ele, configuratie 1k-8ohm. Le vand din cauza ca am trecut la toroidal, vroiam sa fac un amplif stereo. Transport cu ceva curier rapid (ori predare personala daca sunteti din Brasov), ca e greu cu Posta, plata in avans la cont de Raiffeisen. La cost de transport s-ar putea cadea la invoiala ;) Accept schimb cu 1 bucata transformator TOROIDY TTG-KT88PP ori orice alt toroidal 4k-8ohm@80W minim, reproductibil (adica la nevoie se mai poate comanda inca o bucata cu aceleasi specificatii, ex. de la Petra Iasi). Detalii in PM, va rog! Link spre comentariu
Postări Recomandate