Vizitator Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 (editat) Salut. Am un PowerBank de capacitate 15000mAh (4x3750mAh) Evident, iesiri USB 5V, 2.1A Eu am un consumator de 1.2A. Ideea este ca obtin acelasi timp de descarcare ca si la un PowerBank de 5000mAh (Sony) Ma gandeam, sa schimb bobina aia 4R7 cu una de genul la 1.1A Ar lungii cu ceva timpul de descarcare ? Editat Martie 11, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 (editat) Asa cum este acum merge? "Ideea este ca obtin acelasi timp de descarcare ca si la un PowerBank de 5000mAh (Sony)" Adica vrei sa-l descarci mai repede? Editat Martie 11, 2016 de sesebe Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Crezi că dacă se specifică o capacitate de de 3750mAh per element, acela este și adevărul ? Hai să fim serioși....cu niște elemenți no-name. Diferența dintre o ,,chinezărie,, și un lucru de firmă, este de obicei că firma respectă de obicei cuvântul scris.... Nu te apuca să modifici aiurea prin schemă, nu e vina schemei ci a acumulatorilor folosiți acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 mda.. atunci ramane sa-i schimb acumulatorii.. ma gandeam .. ca ar ajuta modificarea..la ceva. chiar si daca schimb acumulatorii. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Crezi că dacă se specifică o capacitate de de 3750mAh per element, acela este și adevărul ? Hai să fim serioși....cu niște elemenți no-name. Diferența dintre o ,,chinezărie,, și un lucru de firmă, este de obicei că firma respectă de obicei cuvântul scris.... Nu te apuca să modifici aiurea prin schemă, nu e vina schemei ci a acumulatorilor folosiți acolo. Corect. Iar interfata e o alta chinezarie ieftina si proasta, nu e protejata la scurtcircuit pe iesire, nu incarca deloc corect cei patru acumulatori fake, degeaba schimba omul acumulatorii cu Sanyo, Panasonic sau Samsung de la 60 lei/buc in sus, ca rahatelul ala SMD nu va incarca decat cu 45-60% acei acumulatori. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) Ma gandeam, sa schimb bobina aia 4R7 cu una de genul la 1.1A Om fi la secțiunea începătorilor,dar o inepție mai mare nici că puteați debita.4R7 este marcajul pentru o rezistența cu valuarea de 4,7 Ohm,ori bobinele nu se măsoară în "Ohm",ci în "Henry". 1,1A-în Amperi se măsoară intensitatea curentului electric.Ceață totală Editat Martie 12, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
giongiu Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) Corect. Iar interfata e o alta chinezarie ieftina si proasta, nu e protejata la scurtcircuit pe iesire, nu incarca deloc corect cei patru acumulatori fake, degeaba schimba omul acumulatorii cu Sanyo, Panasonic sau Samsung de la 60 lei/buc in sus, ca rahatelul ala SMD nu va incarca decat cu 45-60% acei acumulatori. E posibil ca rahatelul sa incarce complet chiar si acumulatorii de firma, dar intr-un timp mai lung. Daca asta nu deranjeaza, simpla schimbare a acumulatorilor cu unii de calitate, ar putea fi suficienta. Acumulatori 18650, diverse capacitati si firme, se gasesc la TME. Editat Martie 12, 2016 de giongiu Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Om fi la secțiunea începătorilor,dar o inepție mai mare nici că puteați debita.4R7 este marcajul pentru o rezistența cu valuarea de 4,7 Ohm,ori bobinele nu se măsoară în "Ohm",ci în "Henry". 1,1A-în Amperi se măsoară intensitatea curentului electric.Ceață totală Daca taceai, intelept ramaneai. Tocmai ce ai inlaturat orice indoiala.4R7 = 4.7 micro H. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Înseamnă că "am îmbătrânit",și m-am cam "sclerozat".Mă gândeam la rezistențe-4R7 4,7 Ohm-,scuze. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) Mda. Pana la urma am ales sa-mi fac unul de la zero cu LiPo. Sa vad ce cutie gasesc, sa pot proiecta in jurul ei ceva. Ma gandesc sa folosesc un LiPo 3S de 5000mAh, pun celulele serie 3.7, imi trebuie doar sa opreasca tensiunea la 3.25, de incarcat o sa folosesc un incarcator extern profesional. 18650 de la TME, nu cred ca e ok. Unele preturi le au OK dar pentru acumulatori e bataie de joc. Ies mai bine de la jucarile RC. Editat Martie 17, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 O să vezi că nu e chiar simplu să încarci corect un grup de acumulatori Li-Ion, iar de asta ține chiar ,,viața,, lor. Supraîncărcarea le e fatală.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 (editat) O să vezi că nu e chiar simplu să încarci corect un grup de acumulatori Li-Ion, iar de asta ține chiar ,,viața,, lor. Supraîncărcarea le e fatală.... tocmai de-asta ziceam ca o sa folosesc un incarcator extern...profesional..pentru Li-PO. Editat Martie 18, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 cauta la magazinele de tigari electronice o sa gasasti accu de calitate samsung in special undeva pe la 38 lei descarcare 22c la 1,8-maxim 2.0A ce model alegi trebuiesc incarcati balansat oricare din ei LI,XX poti folosi tipul ast de sursa dc-dc http://ro.mouser.com/ProductDetail/Murata-Power-Solutions/OKR-T-6-W12-C/?qs=b1CvEdhOXIafkisBJ0tQnQ%3D%3D Edit: Mai pune și semne de punctuație....și majuscule din când în când. Link spre comentariu
Vizitator usr1 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Caut un powerbank care se incarce incontinu. Am unul de 4400 mAh insa in momentul cind bateria incarcata ajunge la 100% se opreste si el. L-as putea modifica cumva sa nu se mai opreasca cind bateria ajunge la 100% Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 De ce sa nu se mai opreasca? Daca bateria este incarcata la max. crezi ca ai sa o poti incarca....125>150%? De fapt ce vrei sa afli,eu nu m-am prins...Faptul ca se opreste,inseamna ca TOCMAI iti protejaza acumulatorul si nu continua incarcarea pana...trebuie sunat la 112! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum