vivian Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Salut. Cu un transformator toroidal avand in secundar 24v te pot ajuta eu(daca nu gasesti alta solutie). Stima. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Nu tensiunea sau curentul necesar e o problema ci marimea fizica a transformatorului e problema.Spatiul e limitat ca sa nu spun inghesuit pt un traf decent cu aceste caracteristici(24V,min2A). Link spre comentariu
vivian Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Salut. Rectific...datele de pe eticheta: primar 230v, secundar gol 26v, TNCT 80VA/04 dimensiuni =90mm, H=42mm Stima. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Cam greu de strecurat acolo...traful original are cotele 64x52x52mm. Link spre comentariu
gigiones Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 eu dacă aș putea, te-aș scăpa de brum !!! numai cănd le văd și parca ma zgărie pe ureche...la fel si la as 2010 ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Care brum?De fapt despre ce mai e vorba daca e si despre AS2020? Link spre comentariu
adydep Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Acolo ar fi bine de construit o sursa in comutatie.La 2A,si cu componentele din ziua de azi,e floare la ureche.Si uite asa se modernizeaza si "venerabilul" AS2020..... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Pai cam da,si in loc de placa cu finalii se pot baga 2 integrate,iar in loc de potentiometre un reglaj electronic,cu taste, si am rezolvat-o Link spre comentariu
adydep Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Corect,si pastram numai carcasa ,si daca-i montam si microprocesor,il facem si cu telecomanda Adevarul ca potentiometrele alea"cu translatie",folosite si prin tv a/n,tare mai erau "bune" . Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 Hai sa fac un pustiu de bine....pentru initiatorul topicului: faceti rost de traful original -cu siguranta defect!- dar cu carcasa bobinajului in stare buna- si , de rebobinat ma ocup eu...nu va costa nimic, dar....ramaneti dator vandut la mine!....in ce priveste datoria ...glumesc!...gasiti un traf original si contactati-ma pe PM... Link spre comentariu
zal Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Trafo original era un pic mai gros ca unul de cadre, avea cam 40VA miezul, primar 220V, secundar 30V. .............. În caz de brum, verificaţi ecranarea puţometrului de volum, are o tablă... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Cred ca e cam mult 30 V in secundar...eu din cate am vazut cam 24...26V ar fi mai aproape de adevar,cel putin dupa datele din schema.N-am avut cum sa masor pe traful original,pt ca avea primarul intrerupt.L-am trimis la rebobinat,si poate dupa nr de spire gasit,aflam si ce tensiune a avut de la mama lui. Link spre comentariu
zal Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 (editat) Al meu atît avea în gol, fiind anemic scădea tensiunea zdravăn, el ar fi asigurat doar 6-7W sinus pe canal. ............... Io l-am înlocuit cu unul de Bucur, ăsta avea 28V/3A disponibili pe un miez de 100VA. Altă viaţă... I-am pus şi 4 cond de 5000uF/50V Tesla. Editat Martie 24, 2016 de zal Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Da,dar si volumul fizic a crescut semnificativ...dublat e putin spus.Mie taman pt ca era mic ca dimensiune mi-a placut modelul asta,pt ca la performante nu are rost sa discutam nici dupa o optimizare in regim home made.Stiu cat e un traf de Bucur,iar 4 conzi de 5000/50 pot sa-mi inchipui.Probabil a fost mutat in alta caseta sau cea originala a capatat o anexa. A ajuns traful la rebobinat la colegul flomar60 si poate pe masura ce va avea timp sa se ocupe de rebobinat ne va spune ce a gasit(nr spire,diametru sarma).Graba nu am,cand se poate,atunci e bine.Al meu era bobinat cu fir dublu in secundar...nu stiu daca pt ocuparea mai buna a spatiului sau din lipsa de sarma la diametrul corespunzator. Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Cu siguranta va tin la curent!.... e foarte bine impregnat cu lac si trebuie sa-l desfac cu atentie pentru ca vreau sa pastrez carcasa originala....ea-carcasa- arata bine la exterior dar ...nu se stie ce surprize pot aparea!...asa ca idee , este pe tola E10 si are 31mm grosime pachetul...conductorul din secundar are 0,55mm diametru-2 fire- iar primarul are 0,31mm....tola pare sa fie de 0,35mm...probabil saptamana viitoare ma 'dau' la el! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum