Vizitator Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 P.S. Are cineva schema de la un aparat din ala care facea orice mancare in Star Treck? Vreau sa il folosesc pentru sintetizat berea! :partyman: Daca ma pish intr-o halba pot sa,, sintetizez'' si eu bere pentru diversi amatori, fara a mai fi necesara prezenta unui astfel de aparat. :axe: Nu esti deloc atent: ma intereseaza schema aparatului, produsul sintetizat de tine poti sa ti-l pastrezi! :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: :smt025 :smt043 :smt042 ...ai un interes cam ciudat pentru aparate de genul celor de mai sus , avand in vedere ca probabil esti de sex masculin......dar las`ca nu-i nimic , acum sexul e liber, au si gay-ii dreptul sa si-o puna fara sa se mai fereasca....azi-maine se da liber si la casatorii .....ce mai.....va doresc succes :sex: . No comment!Ce cauti aici, Ferentary_Boy?!Asta-i forum pt. electronisti, nu pentru injuraturi! Eu am fost politicos, dar vad ca nimereste si cate un manelist pe aici! Asa politicos sa fi acasa cu familia ta sau cu amicii tai, pentru ca eu nu ti-o permit. :smt097 Am impresia ca tu ai o problema cu Ferentariul, pentru ca-i a doua oara cand intr-un flame cu mine pomenesti de celebrul cartier. Cred ca vreun smardoi de acolo ,, ti-a aranjat freza '' si a bagat frica in tine , pentru ca vad ca te obsedeaza locatia respectiva. Daca-i asa si ti-au rupt aia oasele , sa stii ca sant foarte fericit. :smt043 :smt042 Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 E o excrocherie ridicola! Numai analfabetii stiintific pot sa creada in asa ceva!!!macar argumenteaza-ti afirmatiile!!sau ai pretentia sa te credem pe cuvant??? :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 E o excrocherie ridicola! Numai analfabetii stiintific pot sa creada in asa ceva!!!macar argumenteaza-ti afirmatiile!!sau ai pretentia sa te credem pe cuvant??? :smt005 Ce sa argumenteze ? Lasa-l in plata Domnului ca imediat o da iar cu Ferentariul, ...parca vad ca o ia razna si va spune ca aia din Ferentari produc respectivul aparat. :smt042 :smt043 :smt042 :smt043 Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 eu cred ca, pentru variatie, va pomeni de Pantelimon.sau de Ghencea!! :supz: Link spre comentariu
Golem Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Numa refeream la tine Dalu, cand am spus ca numai analfabetii stiintific pot crede asa ceva, sper ca nu esti tu "inventatorul" acelui aparat...e o stupizenie, fiindca nu exista nici un fel de"bioenergii"... :toimonster: D-ra Marioara Godeanu de la Institutul de Biofizica Magurele s-a ocupat de asa ceva, dar nu a obtinut nimic, nici cu"piramidele" facute pe banii si la comanda MApN, nici cu"fotografiile Kirlian"...simple naivitati pseudostiintifice...pomenesc de Ferentari, fiindca am de gand sa-l desfiintez, nu de alta...Imi face cadou cineva din Russia de un ghiozdanel de 8 kilotone :smt005 , mai stii? Link spre comentariu
neinvins Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 dalu, mifty .. chiar nu aveti ce face? dati-le pace la analfabetii care se baga in seama doar de dragul adunarii de posturi.golem .. daca tot spui cu atata mandrie "forumul electronistilor" .. dc comentezi asa vehement? si acest subiect este unul cu tema electronica.daca crezi ca e o excrocherie, documenteaza-te, citeste, hai cu argumente temeinice si te-om crede pe cuvant.eu unul .. mi-am pus nistre intrebari citind acest topic .. al domnului dalu ... si m-am pus pe cautat .. acuma chiar ma fascineaza .. si caut in continuare .. desi nu prea gasesc documentatie ...oricum .. respecte celor ce ridica astefel de probleme ....oricum .... hai sa nu deviem de la subiect Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Numa refeream la tine Dalu, cand am spus ca numai analfabetii stiintific pot crede asa ceva, sper ca nu esti tu "inventatorul" acelui aparat...e o stupizenie, fiindca nu exista nici un fel de"bioenergii"... :toimonster: D-ra Marioara Godeanu de la Institutul de Biofizica Magurele s-a ocupat de asa ceva, dar nu a obtinut nimic, nici cu"piramidele" facute pe banii si la comanda MApN, nici cu"fotografiile Kirlian"...simple naivitati pseudostiintifice...pomenesc de Ferentari, fiindca am de gand sa-l desfiintez, nu de alta...Imi face cadou cineva din Russia de un ghiozdanel de 8 kilotone :smt005 , mai stii?... pacat ca asemenea chestii nu sunt selective!! dar am observat ceva interesant: cu cat iq-ul este mai redus, cu atat instinctul supravietuirii este mai puternic!! se vede ca tre' sa existe o compensatie in toate... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Numa refeream la tine Dalu, cand am spus ca numai analfabetii stiintific pot crede asa ceva, sper ca nu esti tu "inventatorul" acelui aparat...e o stupizenie, fiindca nu exista nici un fel de"bioenergii"... :toimonster: D-ra Marioara Godeanu de la Institutul de Biofizica Magurele s-a ocupat de asa ceva, dar nu a obtinut nimic, nici cu"piramidele" facute pe banii si la comanda MApN, nici cu"fotografiile Kirlian"...simple naivitati pseudostiintifice...pomenesc de Ferentari, fiindca am de gand sa-l desfiintez, nu de alta...Imi face cadou cineva din Russia de un ghiozdanel de 8 kilotone :smt005 , mai stii? ... pacat ca asemenea chestii nu sunt selective!! dar am observat ceva interesant: cu cat iq-ul este mai redus, cu atat instinctul supravietuirii este mai puternic!! se vede ca tre' sa existe o compensatie in toate... dalu, mifty .. chiar nu aveti ce face? dati-le pace la analfabetii care se baga in seama doar de dragul adunarii de posturi. golem .. daca tot spui cu atata mandrie "forumul electronistilor" .. dc comentezi asa vehement? si acest subiect este unul cu tema electronica. daca crezi ca e o excrocherie, documenteaza-te, citeste, hai cu argumente temeinice si te-om crede pe cuvant. eu unul .. mi-am pus nistre intrebari citind acest topic .. al domnului dalu ... si m-am pus pe cautat .. acuma chiar ma fascineaza .. si caut in continuare .. desi nu prea gasesc documentatie ... oricum .. respecte celor ce ridica astefel de probleme .... oricum .... hai sa nu deviem de la subiect Va multumesc pentru obiectivitate. :prayer: . Respectele mele. :salute: :salute: :smt006 Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 http://www.okazii.ro/catalog/2902087/sanatate-frumusete/aparatura-medicala/QXCI-Aparat-Biorezonanta.html Se si facu coada la chestii d'astea... Noroc ca are ala mai multe, daca vreti doua, luati din fata nu stati la rind. Vi-le aduce acasa, transportul gratis! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 http://www.okazii.ro/catalog/2902087/sanatate-frumusete/aparatura-medicala/QXCI-Aparat-Biorezonanta.html Se si facu coada la chestii d'astea... Noroc ca are ala mai multe, daca vreti doua, luati din fata nu stati la rind. Vi-le aduce acasa, transportul gratis! Omule...sincer eu te compatimesc :smt086 , probabil tot ce depaseste in complexitate un Aparat electrocutat grasuni ( in vederea sacrificarii ) te depaseste si de aia ripostezi asa de urat. Probabil esti macelar profesionist , iar in timpul liber faci cercetari in domeniul uciderii porcilor :smt080 :smt043. Cei drept , e drept, e fain aparatul tau de omorat porcii de la: http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=1 ... 134#154047 dar eu tare incantat a-si fi, sa-ti pun tie pe ceafa pentru vreun sfert de ora electrozii aia ,cu aparatul in functiune si la tensiuni maxime, ca sa vad cum reactionezi. :smt042 :smt043 :echair: Traiasca ecologistii si aia de la protectia animalelor. :smt025 :smt043 Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 probabil tot ce depaseste in complexitate un Aparat electrocutat grasuni ( in vederea sacrificarii ) te depasestePai... da. Ma cam depaseste... Da' bine ca nu-l depaseste pe Bill Nelson ala. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 probabil tot ce depaseste in complexitate un Aparat electrocutat grasuni ( in vederea sacrificarii ) te depasestePai... da. Ma cam depaseste... Da' bine ca nu-l depaseste pe Bill Nelson ala. Auzi...hai ca m-am saturat de interventile tale inoportune :puke: ...stii piesa aia celebra a formatiei Spitalul de Urgenta: Lasa-neeeeeeeeeeee !!!!!!Lasa-neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! :rock: :smt034 :smt020 :inchis Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Eu va las! V-am oprit eu? Nu, chiar ziceam: luati cite doua ca le aduce acasa. Asa o sa stiti, macar, cine v-a tras in piept. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Eu va las! V-am oprit eu? Nu, chiar ziceam: luati cite doua ca le aduce acasa. Asa o sa stiti, macar, cine v-a tras in piept. .....bine, multumesc pentru grija pe care vad ca ne-o porti. Link spre comentariu
Gerula Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 < Vroiam doar sa vad daca sant cunoscatori ai acestui fenomen printre electronistii de pe acest forum. >Da MAN, o diploama de abs al biofizicii se accepta ?Da, exista arma psihotronica, dar ce vedem acum e o bagatelizare, pentru a discredita acest tip de fenomene.Ai scris :< APARAT PENTRU ANALIZA IN CAMP ENERGETIC (Body Field Energy Analysis) >Asta e ca si exemplul lui pisoiu cu "polarizarea in frecventza".Tu stii ce e ala "CAMP ENERGETIC" ?Stia habar nu au de nimic, dar folosec termeni savati care dau bine la ochiul necunoscatorului.Stii ce e aia energie ? Energie electrica, energie mecani, energie termica....Ce ala camp electromaganetic : a forma de existenta a materiei prin intermediul carui se transmit undele e.mAvem 2 componente: camp electric si camp magnatic.Sunt 4 tipuri de forte in univers: electromagnetica, graviationala, slaba nuclera si tare nucleara.Multi ani oamenii au crezut in corpul uman substantele se transf unele in altele sud o fortza divina specifica vietii. De curand se arata ca sunt simple reactii fizico- chimice, intercatiuni sub gratient de potential si de concentratie.De titlul e o bazaconie, nu mai are sens sa citesc mai deparete. Link spre comentariu
Postări Recomandate