Vizitator Marus_Rockeru Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 DA ! Pe mine ma intereseaza acest subiect ! :salute: Acest aparat nu are legatura cu "omizi", "mistica", "vrajitorie" ! Nustiu de unde v-a venit ideea. :axe: Nu va este destul de clar ? E facut la NASA ! Deci ...e vorba de STIINTA !Eu sint de parere ca acest aparat va fi medicul viitorului.Mi-ar place sa am si eu cunostinte medicale, mai ales despre frecventele alea de rezonanta ale corpului uman, si sa fac si eu un aparat d-asta :smt003 ... din doua motive :1. Sint foarte bonlav.2. Sint foarte sarac. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Mai primiti si cu opinii ''negative'' ? :smt003 Eu personal recunosc ca nu am mai vazut o ''poveste'' asa de exagerata...Acum lasand la o parte faptul ca aparatul este o capodopera a stiintei de la NASA, dar se pare ca nu este folositor unui muritor de rand, pentru ca: Operarea dispozitivului este simpla, totusi pentru obtinerea rezultatelor asteptate, interpretarea rezultatelor necesita mult timp, indemanare si pregatire specifica de medicina alopata, de acupunctura, bioenergie, homeopatie, fitoterapieDeci acest ''aparat'' este ca o nuielusa pentru cautat locatia la o fantana. Nu toata lumea poate sa o foloseasca...Si nuielusa de alun este un echipament de cautare cu propietati bioenergetice serioase, cu vechime in domeniu si care nu a fost inca realizat cu materiale sintetice... :smt003 Oricum gluma este supertare cu amestecul de ''notiuni'', ''stiinta'' si alte denumiri din limba engleza/latina, apropo de numele ''Bill'', mai bine ii spunea John Doe. :weedman: Eu as propune sa studiem mai intai cum functioneaza un aparat de tip RMN, care sunt cel putin conditiile necesare pentru studierea pacientului si apoi sa declaram ca am inventat un aparat portabil care functioneaza cu cabluri dar studiaza: campuri bioenergetice?!http://ro.wikipedia.org/wiki/Rezonan%C5 ... lear%C4%83 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Mai primiti si cu opinii ''negative'' ? :smt003 Eu personal recunosc ca nu am mai vazut o ''poveste'' asa de exagerata...Acum lasand la o parte faptul ca aparatul este o capodopera a stiintei de la NASA, dar se pare ca nu este folositor unui muritor de rand, pentru ca: Operarea dispozitivului este simpla, totusi pentru obtinerea rezultatelor asteptate, interpretarea rezultatelor necesita mult timp, indemanare si pregatire specifica de medicina alopata, de acupunctura, bioenergie, homeopatie, fitoterapieDeci acest ''aparat'' este ca o nuielusa pentru cautat locatia la o fantana. Nu toata lumea poate sa o foloseasca...Si nuielusa de alun este un echipament de cautare cu propietati bioenergetice serioase, cu vechime in domeniu si care nu a fost inca realizat cu materiale sintetice... :smt003 Oricum gluma este supertare cu amestecul de ''notiuni'', ''stiinta'' si alte denumiri din limba engleza/latina, apropo de numele ''Bill'', mai bine ii spunea John Doe. :weedman: Eu as propune sa studiem mai intai cum functioneaza un aparat de tip RMN, care sunt cel putin conditiile necesare pentru studierea pacientului si apoi sa declaram ca am inventat un aparat portabil care functioneaza cu cabluri dar studiaza: campuri bioenergetice?!http://ro.wikipedia.org/wiki/Rezonan%C5 ... lear%C4%83 Uite ca se poate discuta si civilizat , fara ironii idioate si de prost gust. :salute: :salute: @mister_rf , eu nu tin cu ursu` si nici inventatorul nu mi-e neam sau prieten, dar asa cum ai specificat , e bine sa studiem problema inainte de a da verdicte tampite si a arunca cu noroi. Apreciez mult ca ai intervenit deoarece atat pe forumul asta cat si pe Softpedia am vazut din partea ta doar raspunsuri competente si la obiect . Daca aparatul se dovedeste a fi un ,, bull shit '' o sa o las balta , dar pana nu ma informez cat mai mult posibil , nu abandonez ideea. Sanatate maxima...dar nu la toata lumea :smt003 :smt003 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 "Operarea dispozitivului este simpla, totusi pentru obtinerea rezultatelor asteptate, interpretarea rezultatelor necesita mult timp, indemanare si pregatire specifica de medicina alopata, de acupunctura, bioenergie, homeopatie, fitoterapie " O simpla privire aruncata in DEX ne lamureste cita legatura au termenii specificati atit intre ei cit si cu dispozitivul minune. Am cautat pe site-ul NASA si nu face referire ca s-ar ocupa de asa ceva, poate ne da cineva un link. Cu tot regretul stimate coleg, dar tot SARLATANIE ramine ! Apropo, de ce-l vinde detinatorul ? Si-a facut toata familia si vecinii sa crape de sanatate si vrea sa-i fericeasaca si pe altii sau s-a prins ca a dat banii degeaba pe el ? Un sfirsit de saptamina cit mai placut tuturor ! Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 v-ati pierdut vremea sa va uitati pe linkurile date de mine?? nasa in sine n-are nici o treaba cu asta, insa cel ce a creat "obiectul" zice-se ca a lucrat la nasa!! insa suna cam idiot... exista un link spre o biografie... insa daca gagiu' a participat pe bune la programul apollo, si atunci avea, sa zicem 25 de ani, cati ani ar avea acum??? si cand naiba a facut obiectul??? ... de regula, pozele de cand erai tanar se pun dupa... dupa! plus lipsa de neamuri care sa confirme sau sa infirme chestiunea... mai e si povestea cu fiul retardat, pe care savantul de taticu' vrea sa-l vada sanatos... parca am primit cateva massuri pe yahoo cam pe aceeasi tema... de asta mi-a sunat dubios... (si comparati chestia asta cu reclamele mamei omida, sau ale "fiicelor" ei... schimbi cuvantul "nasa" cu "comitetul... pardon, consiliul vrajitoarelor", si totul suna la fel!!!) dalu, daca-mi demonstrezi ca ma insel 100%, dau o bere!!! ca tot vreau sa facem intr-o zi cunostinta!! :supz: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Biorezonanţă: http://www.biomedica.ro/ http://www.apifitoterapie.ro/terapii_na ... onanta.htm http://www.terapii-naturiste.com/calivi ... rmonex.htm http://www.diperiavitamed.home.ro/ http://www.medicina-cuantica.ro/index.php?categoryid=4 http://www.psihomed.ro/ http://www.biorezonanta.ro/ ........probabil toti astia de mai sus sant niste talhari si impostori. :smt019 :smt004 si numai marii savanti in frunte cu mai marele lor au dreptate :smt003 :smt003. v-ati pierdut vremea sa va uitati pe linkurile date de mine?? nasa in sine n-are nici o treaba cu asta, insa cel ce a creat "obiectul" zice-se ca a lucrat la nasa!! insa suna cam idiot... exista un link spre o biografie... insa daca gagiu' a participat pe bune la programul apollo, si atunci avea, sa zicem 25 de ani, cati ani ar avea acum??? si cand naiba a facut obiectul??? ... de regula, pozele de cand erai tanar se pun dupa... dupa! plus lipsa de neamuri care sa confirme sau sa infirme chestiunea... mai e si povestea cu fiul retardat, pe care savantul de taticu' vrea sa-l vada sanatos... parca am primit cateva massuri pe yahoo cam pe aceeasi tema... de asta mi-a sunat dubios... (si comparati chestia asta cu reclamele mamei omida, sau ale "fiicelor" ei... schimbi cuvantul "nasa" cu "comitetul... pardon, consiliul vrajitoarelor", si totul suna la fel!!!) dalu, daca-mi demonstrezi ca ma insel 100%, dau o bere!!! ca tot vreau sa facem intr-o zi cunostinta!! :supz: Sincer, a-si fi incantat sa te cunosc personal @MifTy ...si nu se stie , poate la vara daca vin pe litoral am putea sa ne intalnim ,, face to face'' si bem nu o bere ci...... cel putin cate o duzina de caciula :drinkers: :rolleyes: . Revenind la oile noastre , hai sa pun altfel problema, dati-mi careva documentatia unui asemenea aparat si daca-i ,, facatura'' , jur solemn ca o sa scriu pe net pe unde apuc ca totul nu este decat o mare EXCROCHERIE. :prayer: :partyman: :drinkers: Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Dalu, am un prieten care se ocupa cu astfel de dispozitive, iti dau id-ul lui pe privat daca doresti detalii despre principiul de functionare. Alex. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Dalu, am un prieten care se ocupa cu astfel de dispozitive, iti dau id-ul lui pe privat daca doresti detalii despre principiul de functionare. Alex. Multumesc mult :prayer: :supz: . Am sa-l contactez pe tip cat mai curand. :yawinkle: :smt006 Link spre comentariu
soptea Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 @RealAlex:ar fi interesant daca l ai convinge pe prietenul tau sa se alature acestei discutii.@Dalu:din cate te am urmarit esti tare pasionat de chestii gen paranormal,QXCI cam tot in domeniul asta se incadreaza din pacate,al fenomenelor care functioneaza functie de sugestibilitatea fiecaruia. Sunt si idei care functioneaza f bine in schimb,ultima care mi s a parut interesanta oferea diagnostice pentru diverse afectiuni ale plamanilor pe baza unui soft care analiza tusea pacientului,exact ca si cum te ar asculta un doctor,un doctor electronic insa,care nu oboseste,nu greseste si nu cere spaga :smt003 Eu as incadra QXCI in categoria excrocheriilor legale,in rand cu dispozitivele lui Ancu ,nu imi explic cum este posibil,dar dupa cum se vede este :rock: Sper sa apucam zilele cand o sa ne rezolvam problemele de sanatate conectandu ne la un calculator,as fi primul care mi as pune o mufa ,port paralel daca e cazul :supz: Sanatate,Radu Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Io nu vreau pe portul paralel, ca il am ocupat cu un LCD 2x20, vreau o mufa wireless! :smt044 :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman:P.S. Are cineva schema de la un aparat din ala care facea orice mancare in Star Treck? Vreau sa il folosesc pentru sintetizat berea! :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 P.S. Are cineva schema de la un aparat din ala care facea orice mancare in Star Treck? Vreau sa il folosesc pentru sintetizat berea! :partyman: Daca ma pish intr-o halba pot sa,, sintetizez'' si eu bere pentru diversi amatori, fara a mai fi necesara prezenta unui astfel de aparat. :axe: Link spre comentariu
Golem Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 E o excrocherie ridicola! Numai analfabetii stiintific pot sa creada in asa ceva!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 E o excrocherie ridicola! Numai analfabetii stiintific pot sa creada in asa ceva!!! Noi doi am mai avut un flame si vad ca nu te astamperi. :axe: :axe: Ai merita acum sa te bag undeva , dar din respect pentru ceilalti useri ai acestui forum , nu o fac. Analfabet stiintific esti tu si toti cei care-ti poarta numele.Daca scrii numai pentru a te afla in treaba si a jignii, iti sugerez sa o faci pe PM, deoarece la un nou mesaj asemanator , chiar cu riscul primirii unei sanctiuni de la adminii site-ului, am sa te injur si am sa-ti dau de ,, mancare '' de o sa ma pomenesti multa vreme.. :smt064 :smt021 Link spre comentariu
Golem Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 No comment!Ce cauti aici, Ferentary_Boy?!Asta-i forum pt. electronisti, nu pentru injuraturi! Eu am fost politicos, dar vad ca nimereste si cate un manelist pe aici! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 P.S. Are cineva schema de la un aparat din ala care facea orice mancare in Star Treck? Vreau sa il folosesc pentru sintetizat berea! :partyman: Daca ma pish intr-o halba pot sa,, sintetizez'' si eu bere pentru diversi amatori, fara a mai fi necesara prezenta unui astfel de aparat. :axe:Nu esti deloc atent: ma intereseaza schema aparatului, produsul sintetizat de tine poti sa ti-l pastrezi! :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate