Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Rutgers SSA-30w

Vizitator ionicadelatara

Postări Recomandate

Vizitator ionicadelatara

deocamdata am facut o analiza a designului original prin prisma quiscent current pt op134, lm4562 + incarcarea minima a operationalelor  si minimum load current(ramura operationalului plus cea a bazei bd139-140  + quiscent current  vs load regulation la lm7815 , 7915, lm317, lm337 .

Pare-se ca lm337 317 stau mai bine si la acest capitol, DAR

autorul nu a pus degeaba un bd 139-140 cu doar 3k3 in baza 

curentul de idle al opa`134 este la limita incarcarii minime  lm78xx si necesita incarcare suplimentara pe circuitul de bias .Cred ca ar merge un bias mai agresiv chiar pt a evita modularea curentului de baza a bd139-140 datorita hfe modest.

s-ar putea sa ma insel un pic pt ca nu-s prea experimentat in astfel de analize, dar lm4562 ajuta in acest sens avand curent static absorbit dublu fata de opa134 in timp ce lm317, 337 sunt si mai sensibile decat lm78xx, 79xx.

ma gandesc chiar sa folosesc ambele operationale din capsula lm4562 in paralel.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator ionicadelatara

desi a dat sa mearga un pic cu lm317 lm337 nu am putut gasi un model spice serios pt lm337 care sa mearga in simulare.

se schimba totul de la zero.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări