Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa defectă șasiu MC64A

Postări Recomandate

salutare tuturor am gasit ars sursa STR-S5707 in preuna cu optucuploru. unde pot gasi acest optucuplor sal achizitionez de undeva? am rasfoit cateva saituri dar nici o sansa sau echivalent etc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1985

9

• dan cod

3

• palcu ion

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Incearca cu CNX82 ar trebui sa mearga.

CNX83 are si baza fototranzistorului accesibila, nu stiu daca e si folosita in schema. Daca nu e atunci merge adaptat un 817 si gata.

Editat de modoran
Link spre comentariu

eu as fi de parere sa lasi sursa originala,este fiabila,ups001 are regim aiurea de functionare in gol

verifica d810,d812,q810,r828,inlocuieste c820,c830.c825 cu altele noi si ar trebui sa mearga

Link spre comentariu

O sursă atât de fiabilă cum e aceasta cu STRS5707,trebuie reparată.O distrugi pentru un optocuplor.....:scarpin ...ti-a zis colegul Modoran mai sus să pui PC817,care merge,deoarece schema din LG nu folosește baza fototranzistorului.Acum am citit:"am 5V pe procesor".Sursa e bună,alta e beleaua.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări