incubus Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Va salut, Azi am dat intamplator peste un blog unde un "electrician" lauda nevoie mare un dispozitiv misterios care zice ca face economice de 50% la consumul electric facand reclama si indemnand cetatenii la un site de unde sa cumperi. Sa fie adevarat? Sau escrocherie? As fi interesat de raspunsurile celor care se pricep. http://a-bloggers.com/es/ro/electrician_blog/?utm_source=leadbit&utm_medium=cpa&utm_campaign=227&TID=56E030B9005B7A140C0C9570 si situl cu dispozitivul minune: http://ro.energysaver-box.com/?c=ro Link spre comentariu
manolo Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 E perfect,dar trebuie sa bagi cite unu in fiecare priza si nu le scoti 30 zile. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 http://www.elforum.info/topic/82047-energy-saver-pro-economizor-de-energie/ Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 (editat) Asta spune totul. Editat Martie 9, 2016 de dj_ando_83 Link spre comentariu
incubus Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Va multumesc - subiectul deci este vechi.... Link spre comentariu
validae Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Este vechi, dar și foarte actual, fiindcă nici nu aveți idee câți oameni iau încă țeapă cu astfel de prostii.....se vând ca pâinea caldă la pensionari și oameni amărâți sau fără multă carte, care speră să economisească ceva bănuți...există chiar și varianta auto, la 12V și alimentare la bricheta mașinii, conține un condensator de 1000-2200uF/16V și un led cu rezistență de limitare. Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 "Mama prostilor e foarte prolifica" mi se pare cam dur. Dar la fel e si a ignorantilor. I feel sorry for them. (Na, ca stiu si ingleza, sa moara dujmanii!) Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 (editat) ..................se vând ca pâinea caldă la pensionari și oameni amărâți și fără multă carte, care speră să economisească ceva bănuți...există chiar și varianta auto, la 12V și alimentare la bricheta mașinii, conține un condensator de 1000-2200uF/16V zistență de limitare. Sigur ati auzit vorba; ''nu-i prost cine ia, ci cel care da''. Intotdeauna o sa fie smecheri si prostalai. Editat Martie 15, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
belasajgo Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 Sigur ati auzit vorba; ''nu-i prost cine ia, ci cel care da''. Intotdeauna o sa fie smecheri si prostalai. Cred ca ai vrut sa zici invers, adica "nu-i prost cine da, ci cel care ia". Iar legat de "oamenii amarati fara multa carte", m-am lovit si eu de problema ca degeaba incercam sa explic unora ca acest aparat minune este o prostie ce nu are cum sa ajute la economisire, cei carora incercam sa dau explicatii nici cum nu au vrut sa ma asculte. Ba chiar au venit cu factura sa imi dovedeasca economia facuta. Dar nu s-au gandit ca factura mai mica se poate datora si faptului ca temperaturile exterioare au mai crescut si s-a folosit mai putin caloriferul electric... Mai erau si acele economizoare de combustibil pentru masini, ce se introduce in loc la bricheta. Un coleg de forum a zis o replica buna, conectezi mai multe dispozitive de acest fel la bricheta si te trezesti ca incepe sa-ti curga combustibilul din rezervor ca devine prea plin. Link spre comentariu
nationalistu Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Probabil ca e mare gradina Domnului,am vazut asemenea dispozitiv minune la cineva...cu studii superioare.Si culmea oricat am incercat sa-l lamuresc ca a luat o plasa mare cat el,o tinea mortis ca se simte la factura de cand la cumparat.Am vrut sa-i arat ce contine acel dispozitiv,nici gand sa ma lase sa-i fac o autopsie locala. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 (editat) Cred ca ai vrut sa zici invers, adica "nu-i prost cine da, ci cel care ia". ....................................................................................... Aici faceam referire la cei care vind ''economizorul minune'' si la cei care cumpara ''scula''.Cel care vinde ,da iar cel care cumpara ,ia. Editat Martie 18, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum