Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD player defect,posibil dump alterat

surubarila

Postări Recomandate

Sanatate permanenta! Placa de baza sa-i zicem(are 8X8 cm.)--AL1389L.Alimentarea +5/+12V corecta.Nu aprinde afisajul nu face comenzi.DVD player-ul e inclus intr-o "boxa" portabila  PORT 8 DVD USB Radio.Am scos partea de afisare si comenzi si am probat-o intr-un DVD player BUNTZ--cupla identica nr.de pini,semnale si e OK.Pe un site strain se recomanda rescrierea memoriei flash EN25F80.Are cineva dintre domniile voastre un dump pt. asa ceva ori vreun sfat?Poza e de pe net dar e identica cu cea reala.Multam! PS- am citit memoria,daca e nevoie postez dump-ul.

post-203762-0-66555800-1457529308_thumb.jpg

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Pt. d-l Bughiu: nu se incalzesc,sunt buni,scosi de pe placa si masurati. In ce priveste sfatul d-lui Spitfire doar metoda 2 as putea-o incerca.Multam amandurora pt. ajutor !

Link spre comentariu

http://EN25F80 rar   Acesta e bin-ul din DVD-ul defect.Pe BUNTZ DVD-827 am probat partea de afisare si comenzi a celui cu probleme.Buntz are alt tip de micon-ZR36966ELCG si memorie 24C02.Daca ti-e de folos citesc dump-ul si-l postez.Multam! Cred ca am gresit ceva cu link-ul,mai incerc o data,scuze...

Editat de surubarila
Link spre comentariu

intra la setings si debifeaza eeprom si dataflash si lasa bifat numai AutoSize si mai citestel odata

debifeaza si 25Q16 si selector erase

Link spre comentariu

este alceva acum dar tot nui citit bine este cumva pe 5v jumperu? trebuie pus pe 3,3vsi pus pe 25Cxxx

Pe astea le stiam iar bin-ul extras e cel din #12.Am scris dump-ul de la tine si nu misca nimic.Stii cumva daca fara memorie mai afiseaza ceva al tau? Multam!
Link spre comentariu

fara memorie nu se aprinde deloc , si daca pun dumpul gol tot asa nu se aprinde , doar daca pun dumpul original afiseaza HELLO si atit nu misca nimic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări