Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplicare pasta termoconductoare laptop

Vizitator Bogdan99

Postări Recomandate

Vizitator Bogdan99

Buna ziua,am si eu mare nevoie de ajutor?Recent am cumparat o pasta termoconductoare arctic silver pe baza de argint pentru a o inlocui pe cea veche !Laptopul pe care il detin este un dell inspiron 3537 8gb ram 1tb placa video amd radeon hd 8850m 2gb si un i7 4500u!Imi este teama ca in momentul aplicarii noii paste sa nu se produca scurt circuit la placa video datorita argintului din ea!Intrebarea este daca exista acest risc sau pot inlocui fara probleme pasta?Spuneti-mi si mie care este procesorul si cipul grafic voi atasa un video cu laptopul meu desfacut:Buna ziua,am si eu mare nevoie de ajutor?Recent am cumparat o pasta termoconductoare arctic silver pe baza de argint pentru a o inlocui pe cea veche !Laptopul pe care il detin este un dell inspiron 3537 8gb ram 1tb placa video amd radeon hd 8850m 2gb si un i7 4500u!Imi este teama ca in momentul aplicarii noii paste sa nu se produca scurt circuit la placa video datorita argintului din ea!Intrebarea este daca exista acest risc sau pot inlocui fara probleme pasta?Spuneti-mi si mie care este procesorul si cipul grafic voi atasa niste poze cu laptopul meu desfacut:Buna ziua,am si eu mare nevoie de ajutor?Recent am cumparat o pasta termoconductoare arctic silver pe baza de argint pentru a o inlocui pe cea veche !Laptopul pe care il detin este un dell inspiron 3537 8gb ram 1tb placa video amd radeon hd 8850m 2gb si un i7 4500u!Imi este teama ca in momentul aplicarii noii paste sa nu se produca scurt circuit la placa video datorita argintului din ea!Intrebarea este daca exista acest risc sau pot inlocui fara probleme pasta?Spuneti-mi si mie care este procesorul si cipul grafic?Am avut o problema cu pcul de aata s-a postat asa si am realizat abia dupa postare?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bmwh548

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Se curata si degreseaza foarte bine suprafetele, se aplica un bob de orez de pasta pe chip, se "intinde" cu o scobitoare sau o surubelnita din plastic si apoi se monteaza coolerul (cat mai bine din prima, fara miscari suplimentare).

Recomand 1-2 montari de proba ale coolerului pentru a va obisnui sa-l montati corect cu cat mai putine miscari daca nu aveti experienta.

Atata timp cat nu se aplica pasta in cantitati industriale, ci doar strictul necesar, nu exista riscuri. Daca se aplica prea multa devine mai degraba termoizolatoare decat termoconductoare si poate sa ajunga si in zone unde nu ar trebui sa fie.

AS5 (banuiesc ca despre ea e vorba) e o pasta destul de vascoasa si nu se preteaza pentru orice cooler. Cele care nu apasa suficient de tare pe procesor nu vor reusi sa o intinda perfect, e indicata de obicei la coolerele aftermarket unde prinderea se face cu suruburi, nu cleme din plastic. In rest e o pasta excelenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări