Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

U664B catalog ?

Postări Recomandate

Am un integrat U664B ,l-am scos dintr-un tuner de TV.Vreau sa-l folosesc ca divizor pt. un frecventmetru . Are cineva datele lui de catalog ? sau stie cineva cu cat divizeaza ?VA MULTUMESC !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SHONELU

4

• gelutu

3

• mircea626

1

Am un integrat U664B ,l-am scos dintr-un tuner de TV.Vreau sa-l folosesc ca divizor pt. un frecventmetru . Are cineva datele lui de catalog ? sau stie cineva cu cat divizeaza ?VA MULTUMESC !

Tv-ul dincare l-ati luat nu avea si modulul de comanda si control cu ZC84221P sau SDA2030A001. m-ar interesa si pe mine unul din aceste module.
Link spre comentariu

Nu am decat selectorul , si ala cu un inceput de chelie . Multumesc , mircea626, asta gasisem si eu , iar acolo nu da decat o schema de aplicatie , nu spune cu cat divizeaza .[/b]

Link spre comentariu

@gelutucine crezi frate ca citeste atat? pune si tu un link si gata, ca ii mananci degeaba resursele lui Vasile.Nu e frumos sa postezi dupa propriul tau post. Mai bine da edit si adaugi, citeste regulamentul.

Link spre comentariu

@gelutucine crezi frate ca citeste atat? pune si tu un link si gata, ca ii mananci degeaba resursele lui Vasile.Nu e frumos sa postezi dupa propriul tau post. Mai bine da edit si adaugi, citeste regulamentul.

Mi-am cerut deja scuze. Ai dreptate ,am gresit. Dar din nou isi asuma cineva rolul de moderator, fara sa posteze nimic in legatura cu subiectul. Nu sunt tocmai familiarizat cu toate facilitatile de afisare pe forum si la momentul respectiv mi s-a parut singura modalitate de a acorda ajutorul cerut. Pe urma mi-am dat seama cum se face si am postat doar ce trebuia. Cit despre citit..., Cine este interesat de subiect, citeste oricit de lung ar fi textul. Sau il scoate la imprimanta si-l citeste. Dar in principiu tu ai dreptate si imi cer inca o data scuze ,sper sa nu mai gresesc. Inchei ca sa nu devin si eu unul dintre moderatori. Cu respect!
Link spre comentariu

Dupa indelungi cautari , tot in dulapul cu hartoage pline de praf , am gasit ceea ce cautam . Cei ce sunt interesati de subiect , dati mesaj pe PM sau daca este nevoie , scanez si postez aici .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări