FLORIN IORDACHE Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Buna ziua! Aș vrea si eu sa stiu cum pot scapa de acest virus: filecoder.cryptowall.f troian dintr-un laptop,dar atentie: fara sa-mi spuneti sa instalam wind.....din nou. Va spun ca cripteaza fiserele word si power point. Asteptam raspunsuri ! Va multumim! Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Cu dalta si ciocanul sau cu citeva mii de euroi virati la cel ce a creat virusul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Daca nu-i mai dai sa manance...moare singur. Sterge toate fisierele *.doc, *.ppt,etc din laptop sau...da-i cu fdisk_ul. Link spre comentariu
validae Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Dacă vreți să mai recuperați fișierele criptate, cred că vă luați gândul de la ele.....nu aveați niciun antivirus pe laptop ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 8, 2016 Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 (editat) Gata o sa se rezolve in curand cu dalta si ciocanul asa cum a zis colegul mai sus... Editat Martie 8, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 eu unul personal ce am in pc am pus si pe stick-uri,asa ca nu am nimic de pierdut decat vreo doua ore cat imi ia sa reinstalez din nou windows-ul cu tot cu driverele necesare.plus programele aferente. Link spre comentariu
vio2007 Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 (editat) CD bootabil cu Kaspersky Rescue Disk 10 Editat Martie 8, 2016 de vio2007 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 8, 2016 Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 (editat) Va anunt ca l-am folosit pe asta Kaspersky Rescue Disk 10 ,dar fara nici un succes. CD bootabil cu Kaspersky Rescue Disk 10 Va multumesc mult ! Editat Martie 8, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 8, 2016 Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 (editat) nu aveați niciun antivirus pe laptop ? Nu, nu a avut nici un a antivirus pana azi...cand a venit cu el la mine. prima data i-am facut o scanare cu Kaspersky Rescue Disk 10 care mi-a spus ca nu este nici un virus,iar pe urma i-am instalat eset smart security 5..cu asta a gasit virusul,dar nu prea ia facut nimic la virus... Va multumesc ! Editat Martie 8, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 incearca cu antivirus avira uite descarcal de aici , avira 2015 exe Link spre comentariu
belasajgo Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 In cazul in care odata primiti si calculatoare la care este absolut necesara recuperarea datelor criptate (pentru ca nu s-au facut deloc copii de siguranta si datele sunt foarte importante), am facut cu cateva saptamani in urma o lista cu cele mai raspandite programe de tip ransomware, inclusiv cu link-uri catre utilitare gratuite de decriptare (in cazul in care exista - pana acum doar la 2). Lista incerc sa actualizez saptamanal. Deci nu este vorba despre utilitare care sa "dezinfecteze" calculatorul, ci despre utilitare cu care se pot recupera datele criptate in mod gratuit. Intretimp a aparut o pagina de internet dedicata persoanelor care ajung sa aibe datele criptate, acolo gasiti toate utilitarele gratuite de decriptare existente: https://www.nomoreransom.org/decryption-tools.html Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 In cazul in care odata primiti si calculatoare la care este absolut necesara recuperarea datelor criptate (pentru ca nu s-au facut deloc copii de siguranta si datele sunt foarte importante), am facut cu cateva saptamani in urma o lista cu cele mai raspandite programe de tip ransomware, inclusiv cu link-uri catre utilitare gratuite de decriptare (in cazul in care exista - pana acum doar la 2). Lista incerc sa actualizez saptamanal. Deci nu este vorba despre utilitare care sa "dezinfecteze" calculatorul, ci despre utilitare cu care se pot recupera datele criptate in mod gratuit. Link aici: http://www.belasajgo.ro/securitate-informatica/ransomware-problema-anului-in-domeniul-it/ Ok,va multumesc ! O sa incerc si cu asta..daca tot nu o sa mearga,atunci o sa-i dau laptop-ul inapoi si sa face ce vrea cu el.Adica sa-l duca unde o vrea proprietarul laptop-ului. O zi minunata va doresc ! incearca cu antivirus avira uite descarcal de aici , avira 2015 exe Va multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 12, 2016 Autor Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) Problema rezolvata. Adica clientul nu a mai avut rabdare sa-i mai fac o scanare si cu antivirusul Avira 2015 sau cu cea ce mi-a recomandat domnul belasajgo,asa ca acest laptop la luat acasa chiar din ziua urmatoare dimineata....Dar am uitat eu sa va anunt. Mii de scuze!!! Dar eu oricum va multumesc tuturor pentru informatele date !! O seara minunata va doresc ! Doamne ajuta !!! Editat Martie 12, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum