ovy83 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 eu tot nu am vazut cu ce este "populata" placa d-voastra de baza. aaa...si inca ceva. in momentul cand se incarca acel logo,procesorul este stors la maxim. de asta am intrebat ce procesor aveti.placa de baza am vazut-o.apropo,acelasi tip de placa ruleaza la cineva cu win 7 cu 2GB memorie si un dual core E5500 foarte frumos. bios-ul nu mareste performanta unei placi ci doar se face update pentru a recunoaste procuri de generatie mai noua fata de data fabricatiei cat si alte device-uri tot mai noi,pintre care si memorii. in primul rand fiti sigur ca sursa este perfect operationala. Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Sursa este perfect functionala, dar nu strica sa incerc cu alta. Configuratia initiala: Pentium D805, 2GB ram, video onboard, 80gb sata. Link spre comentariu
clauelf Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Incercati cu alta memorie ram. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Dupa mine trebuia sa functineze fara nici o problema acest wind.....7 al dvs pe aceasta placa de baza.....mai ales ca are si un proc....bunicel....2gb ram este de ajuns.....nu sunt prob......Dar ce vream eu sa va mai intreb....hdd-ul ce sata este,1-2-3 ?? Incercati cu alta memorie ram. Da,da si asta e o idee buna cu memoria....ca poate sa aiba ceva probleme...... Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Schimba versiunea de Win7 cu alta. Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Hardul este sata 1, mentionez ca acum merge bine calculatorul cu windows xp. Ca sa lamurim. Placa asta de baza am luat-o din alt calculator, deci avea alti rami, hard tot sata 1, alta sursa. Eu pe ea am pus alti rami, hard sata 1, si alta sursa. Se comporta la fel in ambele cazuri, windows 7 se misca greu. Componentele mele care le-am pus pe placa asta, au mers excelent pe alta placa de baza cu windows 7. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Eu a-si zice sa-i bagati un hdd-u pe sata 2.....si cred ca nu o sa mai aveti probleme.....pentru ca sata1 are prea mica viteza.... Placa de baza a dvs are 4 porturi SATA II . Link spre comentariu
ovy83 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 (editat) 1.procesorul este foarte vechi(netburst)...2005. pe atunci nu era nevoie de atatea pentru a stresa un proc de rangul lui.stia xp ...bine. 2.poate posibile probleme cu hdd,dar nu in sensul ratei de transfer. degeaba este sata 2 adica 300mb/s daca hdd-ul nu stie decat maxim 80mb/s. in acest caz este bun si hdd ATA 133(133mb/s) montat pe portul paralel. 3.aceste tipuri de procuri sufereau de fierbinteala,conform datasheet producator 125w putere disepata...trebuie radiator si cooler,nu gluma. tot acolo spune si de 95w putere consumata. 4.este cu un FSB de 533MHZ,foarte mic pentru cerintele unui windows 7.da,cerintele unui win 7 sunt de 1gb procesor si 1gb ram pentru 32 de bit,dar trebuie sa stim ca este vorba de o arhitectura noua ,nu de acum 20 de ani. cel mai bine cautati un proc din lista producatorului,un Core 2 Duo pe maxim 1066FSB si o sa observati diferenta. daca gasiti si pe arhitectura de 45nm este excelent. "Am instalat windows 7 professional, totul ok. Dupa 10 minute a inceput sa se miste greu"....sigur nu "crapa" de caldura? in bios ce temperatura are? Editat Martie 9, 2016 de ovy83 Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Incercate alte cabluri, verificate temperaturile (si procesor si chipset), incercata alta versiune de Windows. In alea 10 minute cat s-a miscat bine ce operatiuni s-au facut? Vreun update la Windows? Instalat vreun program minune pentru gasit drivere? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Incercate alte cabluri, verificate temperaturile (si procesor si chipset), incercata alta versiune de Windows. In alea 10 minute cat s-a miscat bine ce operatiuni s-au facut? Vreun update la Windows? Instalat vreun program minune pentru gasit drivere? Da,tot asa cred si eu....adica ca este problema mai mult de hdd-u,cablu de date (sata)+cablu de alimentare de la hdd-u,sau a facut ceva propietarul pe parcursul functionari bine al pc-ului....adica update de wind.....sau vreun program care a incetinat viteza de lucru al pc-ului.....etc.... Mai putin placa de baza si procesor si ramul.....pentru ca mie mi se par destul de bune...aceste lucruri......placa de baza+procesorul+ramul. Dar totusi propietarul pc-ului sa ne spuna si temperaturile placi de baza,procesorului si placi video (chipset). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum